GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - Real Madrid: „Cormoranii” visează la o nouă „remontada”! Trei PONTURI pentru super duelul din Liga Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 13:35 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 13:35

Liverpool - Real Madrid se joacă azi, de la 22:00, în manșa secundă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Confruntarea de pe Anfield pleacă de la scorul de 3-1 pentru Real, iar „cormoranii” speră la o nouă întoarcere spectaculoasă de scor în fața unei echipe din Spania, așa cum s-a întâmplat în 2019, contra Barcelonei.

Diferența dintre confruntările cu Barcelona și ceea ce se întâmplă acum cu Real Madrid este aceea că Liverpool a reușit să înscrie în meciul din Spania. În 2019, pe Camp Nou, Liverpool pierdea cu 3-0, dar reușea să câștige pe Anfield cu 4-0. Teoretic, dacă nu va încasa gol pe teren propriu, Liverpool are nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a se califica în semifinalele din Champions League.

Numai că Real Madrid se află într-o formă senzațională, lucru demonstrat atât în meciul tur, când a dominat-o total pe Liverpool, cât și în duelul din El Clasico, cu Barcelona, adjudecat de trupa lui Zidane, scor 2-1. „Galacticii” au reintrat puternic în lupta pentru titlu din La Liga și sunt la un punct distanță de liderul Atletico Madrid.

3 victoriide fiecare au Liverpool și Real Madrid în istoria întâlnirilor directe din Liga Campionilor (două meciuri s-au disputat în finala competiției)

Băieții lui Klopp vin tot după un 2-1, înregistrat în fața lui Aston Villa, într-o partidă în care golul izbăvitor a venit în prelungiri, după super-execuția lui Alexander Arnold. Liverpool e pe locul șase în campionat, la trei puncte distanță de locurile de Liga Campionilor.

Sergio Ramos, Varane (carantină), Lucas Vasquez, Hazard și Carvajal sunt marii absenți de la Real Madrid, în timp ce, la Liverpool, Jurgen Klopp nu se poate baza încă pe Van Dijk, Matip, Henderson, Gomez și Origi, toți accidentați.

TREI PONTURI PENTRU LIVERPOOL - REAL MADRID:

  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,80 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,50 la Unibet
  • Liverpool face minimum 12 faulturi - cotă 1,55 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează