GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - Real Madrid: Se decide totul în timp regulamentar la Paris? Cum arată cotele în ziua finalei din Liga Campionilor

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2022 08:00

Liverpool și Real Madrid se întâlnesc azi, de la 22:00, în finala Ligii Campionilor. Ultimul act se joacă la Paris, pe Stade de France, iar agențiile de pariuri s-au pregătit cu oferte impresionante.

Așa cum era de așteptat, finala Liverpool - Real Madrid se bucură de atenție sporită din partea caselor de pariuri. De la pariurile clasice și până la pariurile speciale, ai de unde să-ți alegi pentru acest super-meci care va închide sezonul 2021-2022.

În acest moment, cotele pentru pariurile pe timp regulamentar arată în felul următor. Liverpool are prima șansă și primește cote între 2,00 și 2,20 pentru un succes în 90 de minute, în timp ce Real are cotă de victorie între 3,60 și 3,85. Un egal e văzut de specialiști la o cotă apropiată de 3,70.

Practic 3,70 ar fi cota pentru ca meciul să ajungă în prelungiri. 1,65 are Liverpool pentru a câștiga trofeul indiferent de modalitate, în timp ce pentru Real câștigătoare s-a oferit cota de 2,45.

Fabinho și Thiago au făcut deplasarea la Paris și s-au antrenat normal la sesiunea oficială, iar șansele ca ei doi să fie titulari au crescut considerabil. În urmă cu câteva zile, ambii erau incerți, dar staff-ul medical al lui Liverpool a reușit să-i recupereze la timp.

Dincolo, Carlo Ancelotti n-are nicio emoție în privința accidentărilor! Real Madrid are lotul complet, iar singurul semn de întrebare legat de primul 11 este titularizarea lui Toni Kroos. Ancelotti l-a folosit mereu din start, dar neamțul a fost mai mereu schimbat atunci când lucrurile nu mergeau bine. Nu puțini sunt fanii Realului care îl cer titular la Paris pe Camavinga.

Liverpool - Real Madrid: Cine cucerește Parisul? Trei PONTURI speciale pentru finala Ligii Campionilor + cine e favorit să marcheze
PONTURI PARIURI
Liverpool - Real Madrid: Cine cucerește Parisul? Trei PONTURI speciale pentru finala Ligii Campionilor + cine e favorit să marcheze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează