GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - Tottenham » Derby de titlu în Premier League! Trei PONTURI pentru superconfruntarea de azi

sursă foto: liverpoolfc.com
sursă foto: liverpoolfc.com

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 13:24 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 15:24

Liverpool - Tottenham se joacă azi, de la 22:00, în derby-ul rundei a 13-a din Premier League. Cu câte 25 de puncte în portofoliu, cele două formații conduc ierarhia în Anglia și par principalele candidate la titlu în acest sezon.

7 victorii, 4 egaluri și o înfrângere - așa arată traseul atât pentru Liverpool cât și pentru Tottenham după primele 12 runde. Singura diferență se face la nivelul golaverajului, acolo unde „cormoranii” (27-18) au marcat mai mult, dar Spurs s-a apărat mult mai bine (24-10).

În etapa trecută, parcă mai mult cu gândul la meciul direct de azi, Liverpool și Tottenham n-au putut să treacă de adversari destul de accesibili. Echipa lui Klopp s-a împiedicat, inexplicabil, la Fulham, una dintre principalele candidate la retrogradare, scor 1-1, în timp ce Mourinho și-a văzut echipa egalată de Palace, scor 1-1, în ultimele minute.

Tottenham a dezvoltat un complex în fața lui Liverpool și n-a mai reușit să câștige din 2017 în fața „cormoranilor”. Dar ca să găsim un succes al lui Spurs pe Anfield va trebui să ne ducem și mai mult în spate, până în 2011, când Tottenham câștiga cu 2-0 acasă la Liverpool, prin golurile lui Van der Vaart și Luka Modrici.

Liverpool a câștigat ultimele cinci meciuri directe cu Tottenham, cireașa de pe tort fiind, evident, victoria din finala Ligii Campionilor din 2019, când „cormoranii” au câștigat cu 2-0, la Madrid.

Thiago, Gomez, Jota, Milner, Shaqiri, Tsimikas și Van Dijk sunt în continuare accidentați la Liverpool, în timp ce Klopp nu știe dacă se va putea baza în derby pe Keita și Matip. De cealaltă parte, la Tottenham vor lipsi Lamela (accidentat) și Bale (în carantină).

CE PUTEM PARIA LA LIVERPOOL - TOTTENHAM:

  • Ambele marchează - cotă 1,55 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 2,00 la Fortuna
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,52 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Bayern, Leverkusen și Leipzig continuă lupta pentru primul loc în Bundesliga! Trei cote bune pe care le putem prinde azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează