GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bayern, Leverkusen și Leipzig continuă lupta pentru primul loc în Bundesliga! Trei cote bune pe care le putem prinde azi

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 14:00 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 15:25

Bayern Munchen, Bayer Leverkusen și RB Leipzig joacă azi în Bundesliga și nu au voie să facă pași greșiți. Am analizat partidele fruntașelor din Germania și avem pregătite trei ponturi cu șanse mari de reușită!

Leverkusen (25 de puncte), Bayern (24 de puncte) și Leipzig (24 de puncte) - așa arată podiumul după 11 runde în Germania. Acum, Bayern va fi singura echipă, dintre cele trei, care va evolua pe teren propriu și va forța revenirea pe prima poziție.

KOLN - LEVERKUSEN | PSF 2 - cotă 1,55

Leverkusen a profitat de egalul lui Bayern cu Union Berlin, 1-1, și a preluat ștafeta în Bundesliga. Bayer a câștigat cu 4-1 în fața lui Hoffenheim, iar „aspirinele” trebuie să confirme forma bună cu un succes în deplasarea de la Koln. Va fi un meci complicat pentru Leverkusen, asta pentru că actualul lider din Bundesliga n-a mai câștigat pe terenul lui Koln din 2016.

BAYERN - WOLFSBURG | 1&3+ - cotă 1,63

Bayern Munchen e fără victorie în Bundesliga în ultimele două etape. Bavarezii au reușit doar două remize în meciurile cu Leipzig (3-3) și Union Berlin (1-1) și au nevoie de victorie pentru a încheia această perioadă mai slabă. Wolfsburg e pe locul cinci în clasament, dar are probleme mari când o întâlnește pe Bayern. Muller&Co au câștigat ultimele cinci dueluri directe, iar acum ne așteptăm la un nou succes al lui Bayern obținut într-o manieră convingătoare.

HOFFENHEIM - LEIPZIG | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,45

După ce a pierdut cu 1-4 în fața lui Leverkusen, Hoffe are parte de un nou meci dificil, în fața lui Leipzig. Echipa lui Julian Nagelsmann vine după succesul obținut, acasă, cu Bremen, și speră să lege, în sfârșit, două victorii consecutive în campionat. Leipzig a câștigat ultimele deplasări de la Hoffenheim (2-1 și 2-0) și are și avantaj clar la ultimele cinci directe: 4 victorii Leipzig și un egal.

Vezi și alte PONTURI de azi:

Liverpool - Tottenham: Derby de titlu în Premier League! Trei PONTURI pentru super confruntarea de azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează