GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Man. United - Arsenal: Teatrul Viselor rele pentru ”tunari”! Trei pariuri ideale pentru derby-ul de azi din Premier League

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 10:50 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 11:16

Manchester United - Arsenal se joacă azi, de la 18:30, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a din Premier League. Derby-ul Angliei vine cu trei pariuri ideale la pachet.

Man. United și Arsenal au început foarte slab actuala ediție din Premier League. ”Diavolii” sunt abia pe poziția a 15-a, cu 7 puncte în cinci meciuri, în timp ce ”tunarii” sunt pe locul 12, cu 9 puncte în șase partide.

Primul duel dintre Manchester United și Arsenal s-a consumat în 1894, scor 3-3, pe vremea când cele două grupări aveau nume diferite. United se chema, la acea vreme, Newton Heath, în timp ce ”tunarii” de acum erau știuți drept Woolwich Arsenal. Cunoștințe vechi în Marea Britanie, United și Arsenal aveau să devină rivale abia prin zilele noastre. Trupele făcute de Wenger și Ferguson au transformat întâlnirea dintre United și Arsenal într-un derby al fotbalului englez.

Azi se va disputa episodul 234, iar de-a lungul timpului United a reușit să obțină cele mai multe succese. ”Diavolii” s-au impus de 97 de ori în fața lui Arsenal, în timp ce ”tunarii” au câștigat de 84 de ori. 52 de partide s-au încheiat la egalitate.

Man. United n-a mai câștigat în fața lui Arsenal din 2018! ”Tunarii” au câștigat două dintre ultimele trei dueluri din Premier League. În sezonul trecut, londonezii au obținut patru puncte din confruntarea cu echipa lui Solskjaer: 2-0 pe Emirates și 1-1 pe Old Trafford.

Vizitele pe ”Teatrul Viselor” nu aduc amintiri prea bune pentru Arsenal. Echipa lui Arteta n-a mai câștigat acasă la United din 2006, iar la cum arată jocul ”tunarilor” e greu de crezut că ar putea opri seria negativă în această seară.

CE PARIEM LA UNITED - ARSENAL

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,90 la Fortuna
  • Sub 3,5 goluri - cotă 1,45 la Superbet
  • Arsenal nu marchează în prima repriză - cotă 1,52 la Superbet

Man. United - Arsenal: Câștigă ”diavolii” derby-ul cu ”tunarii”? Cotă mărită la 60 pentru victoria lui United

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează