GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Man. United - Arsenal: Câștigă ”diavolii” derby-ul cu ”tunarii”? Cotă mărită la 60 pentru victoria lui United

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 15:27 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 15:47

Manchester United - Arsenal e derby-ul etapei a 7-a din Premier League. Confruntarea de pe ”Old Trafford” se joacă duminică, de la 18:30.

Manchester United și Arsenal au un start destul de slab de sezon, mult sub pretențiile celor două grupări de tradiție din Anglia. United e pe locul 15, cu șapte puncte strânse în cinci partide, în timp ce Arsenal se află pe poziția a 11-a, cu nouă puncte acumulate în șase jocuri. Totuși, ambele formații vin după succese în jocurile din cupele europene disputate la mijlocul săptămânii.

Manchester United e neînvinsă de patru partide și o primește pe Arsenal după un succes spectaculos în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor. ”Diavolii” au câștigat la scor cu Leipzig, 5-0, și au un moral ridicat înaintea confruntării cu ”tunarii” lui Arteta. Pariorii pot profita dacă Man. United obține o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

Arsenal vine pe ”Teatrul Viselor” după două înfrângeri consecutive în Premier League: 0-1 cu Manchester City și 0-1 cu Leicester. Arteta nu se bazează în continuare pe serviciile lui Chambers, Holding și Mari, accidentați, în timp ce David Luiz e incert pentru meciul cu United. Nici Solskjaer nu e scutit de absențe, Bailly, Jones, Lingard (accidentați), Martial (suspendat) și Telles (pozitiv la COVID-19) urmând să rateze derby-ul cu Arsenal.

  • Arsenal n-a mai câștigat pe ”Old Trafford” din 2006;
  • United n-a mai învins-o pe Arsenal în Premier League din 2018;
  • Bruno Fernandes și Lacazette sunt cei mai buni marcatori pentru cele două echipe: 3 goluri.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Manchester United a fost mărită la 60, în loc de 2,05. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  01 Noiembrie 2020, 13:00

Site exce1ent de întâ1nire pentru *** care dorescc să găsească un partener care să facă *** - www︎.︎galynx︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează