GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Man. United - Man. City: Guardiola îl poate demite pe Solskjaer! Trei ponturi pe care le putem încerca la derby-ul din Premier League

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 12:00 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 13:06

Manchester United - Manchester City se joacă azi, de la 19:30, în derby-ul rundei a 12-a din Premier League. După eliminarea din Liga Campionilor, Solskjaer e obligat să câștige ca să nu fie demis de pe Old Trafford.

Derby-ul orașului Manchester le prinde pe United și City pe locuri cu care nu sunt obișnuite. „Diavolii” sunt pe șapte, cu 19 puncte, în timp ce trupa lui Guardiola e o poziție mai jos, pe opt, cu 18 puncte.

Dacă în campionat a reușit să-și trezească elevii și United a bifat patru victorii consecutive, Solskjaer a făcut-o lată în Liga Campionilor. Aflată pe primul loc înaintea ultimelor două etape din UCL, Man. United a pierdut și cu PSG, și cu Leipzig și a ratat calificarea în optimile din Champions League.

În sezonul direct, United a bătut-o pe City în ambele meciuri din campionat: 2-1, în deplasare, pe Etihad, și 2-0 pe Old Trafford.

Manchester United nu se descurcă însă bine în acest sezon pe teren propriu. Până la victoria recentă cu West Brom, 1-0, „diavolii” n-aveau niciun succes în cele patru meciuri jucate acasă în actuala ediție de campionat. Mai mult, United are un golaveraj incredibil la meciurile de pe Old Trafford: doar trei goluri marcate și 10 goluri primite!

CE PUTEM PARIA LA MAN. UNITED - MAN. CITY:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere în meci - cotă 1,42 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,51 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Chindia Târgoviște - Viitorul: Rednic vrea victoria la debut! Două PONTURI cu cote bune pentru meciul de azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close