GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Manchester City - Atletico Madrid: Guardiola vrea revanșa în fața lui Simeone! Trei PONTURI pentru duel încins arbitrat de Istvan Kovacs

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2022 08:00

Manchester City și Atletico Madrid se întâlnesc azi, de la 22:00, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Va fi momentul perfect pentru ca Pep Guardiola să-și ia revanșa în fața lui Simeone, după o așteptare de aproape 7 ani.

  • Duelul de pe Etihad va fi condus la centru de o brigadă din România, ce-l are la centru pe Istvan Kovacs.

În sezonul 2015/2016, pe vremea când Guardiola o pregătea pe Bayern Munchen, bavarezii au dat piept cu Atletico Madrid. Atunci, ”Cholo” Simeone a avut câștig de cauză. Două victorii scurte, 1-0 și 2-1 pentru antrenorul argentinian. Și Pep rata accesul în finala Ligii Campionilor! Acum e vremea revanșei!

Manchester City este favorita certă a acestui duel, dar și a dublei cu Atletico. ”Cetățenii” sunt în revenire de formă după ce au cedat puncte foarte ușor în Premier League și vor să rezolve calificarea încă din meciul tur.

Înainte de întâlnirea directă, City a trecut de portughezii de la Sporting Lisabona, în timp ce Atleti a lăsat-o acasă pe Manchester United. În campionat, trupa lui Guardiola a câștigat cu 2-0 în deplasarea de la Burnley, în timp ce Atletico Madrid s-a impus lejer acasă, 4-1 cu Alaves.

Ruben Dias e marea absență a lui Pep Guardiola, urmând ca Laporte și Stones să ocupe locurile fundașilor centrali. Dincolo, Simeone a venit la Manchester fără Carrasco, suspendat, și fără Gimenez și Herrera, accidentați. Dacă ar fi fost apți, toți ar fi jucat din primul minut pentru Atletico.

Trei PONTURI pentru Manchester City - Atletico Madrid:

  • Victorie City și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,60 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,69 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,55 la Superbet
Benfica - Liverpool: „Cormoranii” vor să rezolve calificarea chiar de pe Da Luz! Cum putem prinde la pariuri trei cote excelente
PONTURI PARIURI
Benfica - Liverpool: „Cormoranii” vor să rezolve calificarea chiar de pe Da Luz! Cum putem prinde la pariuri trei cote excelente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează