GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Benfica - Liverpool: „Cormoranii” vor să rezolve calificarea chiar de pe Da Luz! Cum putem prinde la pariuri trei cote excelente

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2022 08:05

Benfica și Liverpool se întâlnesc azi, de la 22:00, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Duelul va avea loc în Portugalia, pe Estadio da Luz, iar englezii pleacă din postura de favoriți.

Benfica a provocat una dintre surprizele din optimile Ligii Campionilor: eliminarea lui Ajax Amsterdam. Acum, portughezii sunt în fața unei misiuni imposibile: s-o scoată pe Liverpool! În ultimele 20 de meciuri, Liverpool a pierdut un singur meci - cu Inter, la retur, în Ligă. Dar calificarea fusese jucată pe Meazza, din prima manșă.

Liverpool a redus la doar un punct distanța față de Manchester City, iar lupta la titlu va fi una nebună în Premier League. Acum, Klopp va avea nevoie de inspirație pentru că după deplasarea de la Lisabona vine derby-ul pentru titlu cu City. Dacă în Ligă lupta se va da în două manșe, în campionat va fi o adevărată finală.

Dacă Liverpool se bate la titlu pe plan intern, Benfica are un sezon de coșmar. „Vulturii” sunt pe poziția a 3-a, cu 61 de puncte, la 9 lungimi de Sporting și la 15 puncte de liderul Porto. Mai mult ca sigur, Benfica va avea nevoie de tururi preliminare dacă vrea să prindă iar grupele Ligii Campionilor în sezonul următor.

În istoria recentă, cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori: două jocuri în Europa League și două în Liga Campionilor. În 2010, Benfica și Liverpool își împărțeau victoriile în sferturi, doar că englezii se impuneau cu 4-1, în timp ce portughezii câștigau doar cu 2-1. Ceva mai în spate, în 2006, optimile din Liga Campionilor le jucau în meci direct, cu Benfica învingătoare în ambele manșe: 1-0 și 2-0.

Trei PONTURI pentru Benfica - Liverpool:

  • Victorie Liverpool - cotă 1,40 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,70 la Superbet
Manchester City - Atletico Madrid: Guardiola vrea revanșa în fața lui Simeone! Trei PONTURI pentru duel încins arbitrat de Istvan Kovacs
PONTURI PARIURI
Manchester City - Atletico Madrid: Guardiola vrea revanșa în fața lui Simeone! Trei PONTURI pentru duel încins arbitrat de Istvan Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează