GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Manchester City - Monchengladbach: Cum mărim cota pentru succesul „cetățenilor”! Pariu COMBO cu șanse mari de reușită

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 15:20 / Actualizat marti, 16 martie 2021 16:15

Manchester City și Borussia Monchengladbach se întâlnesc azi, de la 22:00, în manșa retur a optimilor Ligii Campionilor. Partida se va desfășura la Budapesta, pe Pușkaș Arena, și va începe de la scorul de 2-0 pentru englezi, rezultat înregistrat în partida tur.

Manchester City e aproape campioană în Premier League, dar miza mare pentru Guardiola pare că rămâne UEFA Champions League, competiție unde n-a mai reușit să se impună în ultimii ani. Returul cu Gladbach pare o simplă formalitate pentru City, formație care se află într-o formă senzațională în această perioadă.

De la partida tur cu Gladbach, Manchester City a mai disputat alte cinci partide în Premier League. „Cetățenii” au câștigat cu West Ham (2-1), Wolves (4-1), Southampton (5-2) și Fulham (3-0) și au pierdut derby-ul cu United (0-2), formație în fața căreia are însă un avans de 14 puncte.

6înfrângeri consecutive are Monchengladbach în toate competițiile

Borussia Monchengladbach traversează o formă catastrofală. Nemții n-au mai câștigat de opt jocuri, adunând șapte înfrângeri și un rezultat de egalitate. Prestațiile dezmăgitoare din 2021 au coborât-o pe Gladbach pe locul 10 în Bundesliga, la 11 puncte distanță de locurile de Liga Campionilor.

PONT: Victorie City și peste 3,5 goluri în meci - cotă 2,40 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Real Madrid - Atalanta: Reușesc italienii să producă surpriza? Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează