GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Manchester City - Tottenham: Continuă Guardiola defilarea în Premier League? Ce pariu COMBO putem încerca azi

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2021 14:12 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 14:12

Manchester City și Tottenham se întâlnesc azi, de la 19:30, în una dintre cele mai așteptate confruntării ale etapei a 24-a din Premier League. Guardiola vrea revanșa în fața lui Mourinho, după ce a pierdut ultimele două meciuri directe.

Manchester City e liderul la zi al campionatului englez, cu 50 de puncte strânse în 22 de meciuri disputate. „Cetățenii” au cinci puncte avans față de United, ocupanta locului secund, în condițiile în care City are și un meci mai puțin disputat.

De cealaltă parte, Tottenham tocmai a întrerupt o serie de trei înfrângeri la rând cu un succes în fața lui West Bromwich, scor 2-0. Spurs a căzut până pe poziția a 8-a și are doar 36 de puncte acumulate în cele 22 de jocuri disputate până în prezent.

Chiar dacă o despart 14 puncte de Manchester City, Tottenham are de partea sa avantajul moral după ultimele confruntări directe. Londonezii sunt neînvinși în ultimele trei meciuri cu City, două dintre partide terminându-se cu succesul echipei lui Mourinho.

Totuși, Tottenham n-a mai câștigat pe terenul lui City din 2016, atunci când se impunea cu 2-1. De atunci, în toate meciurile disputate pe Etihad s-au bifat fie rezultate de egalitate, fie succese pentru „cetățeni”.

De Bruyne, Aguero, Ake și Fernandinho nu vor evolua pentru Manchester City, în timp ce Mourinho nu-i va avea la dispoziție pe Lo Celso, Aurier, Bale și Reguilon.

PONT: Manchester City câștigă și peste 2,5 goluri în meci - cotă 2,05 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Napoli - Juventus: Îl demite Pirlo pe prietenul Gattuso? Trei PONTURI pentru derby-ul din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează