GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Olanda - Spania: Cât de ”mecanică” mai e ”portocala”? Trei pariuri cu cote excelente pentru cel mai tare amical de azi

Articol de - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 12:55 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 13:20

Olanda - Spania se joacă azi, de la 21:45, în cel mai tare meci amical de azi. Va fi pentru prima dată în ultimii cinci ani când cele două naționale se vor duela din nou.

Olanda și Spania țin capul de afiș al partidelor de verificare programate în această seară. Din 2015, de la ultimul ”test”, olandezii și spaniolii nu s-au mai întâlnit niciodată. ”Portocala mecanică” s-a impus atunci cu 2-0, la fel ca și în ultima partidă oficială, de la Mondialul din 2014, când Olanda a învins Spania cu 5-1.

Totuși, Spania a câștigat atunci când era cel mai important. Ibericii i-au învins pe olandezi în finala Campionatului Mondial din 2010, scor 1-0, atunci când paradele lui Casillas și golul lui Iniesta, din minutul 118, au făcut-o pe Spania regina lumii.

OLANDA, ÎN SEMI-CRIZĂ

Olanda nu traversează cea mai bună perioadă la nivelul echipei naționale. Selecționata lui Frank de Boer are trei meciuri oficiale fără victorie și patru, în total, dacă punem la socoteală și amicalul pierdut în fața Mexicului, scor 0-1.

”Portocala” nu mai pare atât de ”mecanică”, iar olandezii au pierdut cu Italia (0-1), apoi au făcut doar 0-0 în Bosnia și, din nou egal, cu Italia (1-1), toate meciuri de Liga Națiunilor, competiție unde Olanda riscă să nu se califce din grupă. Momentan, Olanda e pe locul trei, cu cinci puncte, în timp ce primele două poziții sunt antamate de Polonia (7 puncte) și Italia (6 puncte).

Ambele echipe pregătesc meciurile din Liga Națiunilor. Olanda o primește acasă pe Bosnia, ultima clasată, și e obligată să câștige, în timp ce Spania lui Luis Enrique merge în Elveția pentru a rezolva soarta calificării.

CE PARIEM LA OLANDA - SPANIA:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,70 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,75 la Fortuna
  • Mai multe goluri în a doua repriză - cotă 2,05 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

România - Belarus: Măcar în amicale să fim mai spectaculoși! Două ponturi pentru meciul de azi al ”tricolorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează