GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

România - Belarus: Măcar în amicale să fim mai spectaculoși! Două ponturi pentru meciul de azi al ”tricolorilor”

Articol de - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:03 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:29

România - Belarus se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă amicală prin care Mirel Rădoi pregătește ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, cu Norvegia și Irlanda de Nord.

În loc de meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020, România trebuie să se mulțumească doar cu o partidă amicală disputată în compania Belarusului. ”Tricolorii” se vor încălzi astfel înaintea duelurilor oficiale cu Norvegia și Irlanda de Nord, din Liga Națiunilor, acolo unde am avea nevoie de două victorii pentru a mai spera la locul secund din grupă.

4 JUCĂTORI DE LA FCSB ÎN ECHIPA DE START

Gazeta Sporturilor a aflat că Rădoi va trimite pe teren o echipă ofensivă, din care vor face parte toți cei patru fotbaliști convocați de la FCSB. E o schimbare radicală a selecționerului, dacă ținem cont că la ultima acțiune a naționalei a ignorat fotbaliștii roș-albaștrilor. Acum, Crețu, Cristea, Man și Florin Tănase au șanse importante să înceapă din primul minut jocul cu Belarus.

Chiar dacă venim după trei înfrângeri consecutive, România e favorită la casele de pariuri. ”Tricolorii” au cotă 1,50 pentru victorie, în timp ce Belarus primește o cotă de 7,60 pentru a se impune. Egalul este cotat la 3,85.

CE PUTEM PARIA LA ROMÂNIA - BELARUS

România are nevoie de moral după eșecurile suferite în ultima perioadă și înainte de meciul important cu Norvegia. Până la întâlnirea cu coșmarul Haaland, naționala lui Rădoi va încerca să câștige într-o manieră convingătoare meciul cu Belarus. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit din preliminariile pentru EURO 2012, atunci când ambele partide s-au terminat la egalitate: 2-2, la București, și 0-0, la Minsk.

PONT: România câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,85 la Superbet

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close