GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

Astra - Gaz Metan » Vedetele gazdelor amenință că pleacă, oaspeții se pregătesc să renunțe la 9 jucători!

Astra - Gaz Metan, partida care încheie etapa cu numărul 3 din playoff, este programată azi, la ora 20:00.
Astra - Gaz Metan, partida care încheie etapa cu numărul 3 din playoff, este programată azi, la ora 20:00.

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 10:23

Astra - Gaz Metan, partida care încheie etapa cu numărul 3 din playoff, este programată azi, la ora 20:00. În sezonul regulat, fiecare echipă a câștigat pe teren propriu, iar giurgiuvenii s-au impus în ultimele trei meciuri directe jucate acasă. 

Cu o victorie, Astra ar urca până pe poziția a doua a clasamentului, în vreme ce Gaz Metan ar egala FCSB, ocupanta locului secund. Totuși, situația e cum nu se poate mai stranie, deoarece nici gazdele, nici oaspeții, nu pot obține calificarea în ediția următoare a cupelor europene. 

La Astra, vedetele vor să plece

Astra nu a primit licența pentru a reprezenta România în cupele europene, iar medieșenii nu au ieșit încă din insolvență. În plus, situația internă a celor două cluburi nu e nici ea de natură să ofere liniște și un climat normal pentru performanță. 

În tabăra Astrei, antrenorul Bogdan Andone, aflat în ultima zi de contract, are o ofertă din Emiratele Arabe Unite, Gabi Tamaș vrea să se întoarcă în Israel, la Hapoel Haifa, iar Denis Alibec spune că va pleca și el în această vară. 

Plecări în masă de la Gaz Metan

De partea cealaltă, situația e și mai incertă. Antrenorul Edi Iordănescu a plecat după ce clubul a luat decizia de a nu se prelungi contractele a 9 jucători, contracte care expiră pe 30 iunie, ceea ce înseamnă că în ultimele etape Gaz Metan va folosi tineri în locul acestora. Situație în care perspectivele unei clasări pe podiumul playoff-ului sunt inexistente! 

Deja, Ioan Hora şi Neluţ Roşu au fost lăsați în afara lotului pentru întâlnirea de azi, iar portarul Ricardo Batista, fundașii Răzvan Pleașcă și Juel Thomas, mijlocașii Boubacar Fofana, Ely Fernandes și Paul Costea şi atacantul Sergiu Buș se pregătesc și ei de plecare.

În locul lui Iordănescu, Gaz Metan l-a adus pe Dusan Uhrin, însă acesta ajunge abia azi în țară și nu va sta, cel mai probabil, pe banca tehnică. 

Pont pentru pariuri

Fără să aibă vreo miză clară în cele opt etape care au mai rămas din play-off, Astra și Gaz Metan sunt într-o postură extrem de tulbure. Balanța înclină, totuși, în favoarea gazdelor, motiv pentru care vă sugerăm varianta 1X, la o cotă de 1.38, sau 1 la pauză sau la final, cota 2.02. Ambele cote au fost alese din oferta agenției Superbet. 

Citește mai multe știri despre pariuri:

De la ”football” la ”murderball”. Cum pregătește Bielsa promovarea lui Leeds

Manchester City e favorită să câștige Cupa Angliei. ”Sferturile”, pe 27 și 28 iunie!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează