GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

Pariuri Inter - Getafe » Tot ce trebuie să știi înainte de restartul Europa League + pont de cotă 3.30 oferit de tipsterii GSP!

Partida dintre Inter și Getafe, programată miercuri, la ora 22:00, este prima din Europa League care se desfășoară într-o singură manșă. Confruntarea va avea loc la Gelsenkirchen, în Germania.
Partida dintre Inter și Getafe, programată miercuri, la ora 22:00, este prima din Europa League care se desfășoară într-o singură manșă. Confruntarea va avea loc la Gelsenkirchen, în Germania.

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 15:59 / Actualizat marti, 04 august 2020 18:49

Partida dintre Inter și Getafe, programată miercuri, la ora 22:00, este prima din Europa League care se desfășoară într-o singură manșă. Confruntarea va avea loc la Gelsenkirchen, în Germania.

Joi va avea loc al doilea meci care se joacă pe teren neutru, cel dintre Sevilla și Roma, întâlnire ce se va desfășura pe Schauinsland-Reisen-Arena din Duisburg. 

Regulile sunt adaptate situației

Chiar dacă soarta calificării trebuia să se decidă, la fel ca până acum, într-o dublă manșă, izbucnirea pandemiei de coronavirus a făcut ca regulile să se schimbe. Echipele care apucaseră să joace meciurile tur vor juca și returul, iar cele patru care nu au făcut-o, Inter - Getafe și Sevilla - Roma, urmează să dispute o singură partidă, pe teren neutru, pentru stabilirea sfert-finalistelor. 

Apoi, în perioada 10-21 august, se va organiza un ”final-eight” pe patru arene din Germania, în landul Renania de Nord-Westfalia (Gelsenkirchen, Köln, Düsseldorf și Duisburg). Finala e programată pe 21 august, pe arena AufSchalke din Gelsenkirchen. 

Învingătoarea joacă, cel mai probabil, cu Leverkusen

Învingătoarea partidei dintre Inter și Getafe va întâlni în sferturile de finală câștigătoarea dintre Glasgow Rangers și Leverkusen. În tur, nemții s-au impus cu 3-1 în deplasare. 

Italienii, care au încheiat sezonul intern cu o victorie de anvergură, 2-0 la Atalanta, ceea ce le-a permis clasarea pe locul secund în Serie A, sunt favoriții partidei cu Getafe. Dar o doză de incertitudine planează peste vestiarul acestora. Antrenorul Antonio Conte pare nehotărât în privința continuării la clubul milanez, iar acest gen de situație nu crează, de cele mai multe ori, auspicii pozitive. 

Totuși, Conte a declarat în presa italiană, înaintea îmbarcării pentru Germania, că intenționează să își ducă contractul la bun sfârșit. Înțelegerea cu tehnicianul ”nerazzurrilor” ar mai avea, teoretic, o durată de doi ani, însă numele lui Allegri a fost vehiculat drept un posibil înlocuitor. 

Getafe, o victorie în 11 meciuri

Dacă pentru Inter, finalul de sezon a fost cum nu se poate mai bun, nu același lucru se poate spune despre Getafe. De la reluare a câștigat o singură partidă din cele 11 programate, iar în ultimele 6 runde a marcat o singură dată. La încheierea ediției din La Liga, Getafe s-a clasat pe locul 8 și a ratat calificarea în sezonul viitor al cupelor europene. 

Singura șansă pe care o mai are echipa lui José Bordalás e câștigarea Europa League, ceea ce i-ar oferi un loc de Liga Campionilor. 

Finalistele EL stau până pe 21 august în Germania

Situația echipelor care se vor califica în sferturile de finală ale Europa League e destul de ciudată. Cu cât vor înainta mai mult în competiție, cu atât vor petrece o perioadă mai lungă în Germania. 

Astfel, formații precum Inter, Manchester United sau Sevilla, care deja sunt sigure de participarea în ediția următoare a Ligii Campionilor, au de luat decizii foarte dificile. Ori, simple, după caz. 

Pont pentru pariuri: Getafe se califică, cota 3.30 la Betano

Citește mai multe știri despre pariuri:

Șahtior - Wolfsburg: Ucrainienii, în cursa pentru un nou trofeu Europa League, după cel cucerit cu Mircea Lucescu

Cine vine după Hagi? Primele cote pentru noul antrenor de la Viitorul » Doi mari favoriți + nume tari ca Boloni, Contra și Chivu!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează