GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 2

Pariuri Liga 2 » Tot ce trebuie să știi despre etapa decisivă pentru promovare înainte să-ți faci bilet!

Cele șase echipe din Liga 2 implicate în barajul pentru promovare vor disputa azi, de la ora 18:30, ultima etapă a playoff-ului.
Cele șase echipe din Liga 2 implicate în barajul pentru promovare vor disputa azi, de la ora 18:30, ultima etapă a playoff-ului.

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 13:52 / Actualizat duminica, 02 august 2020 14:48

Cele șase echipe din Liga 2 implicate în barajul pentru promovare vor disputa azi, de la ora 18:30, ultima etapă a playoff-ului. Conform cotelor de la pariuri, Mioveni, FC Argeș și Rapid, adică formațiile care joacă pe teren propriu, sunt favorite să câștige.  

Înaintea utlimei runde există doar două certitudini: Petrolul nu mai are șanse de promovare, iar UTA nu se poate clasa mai jos de locul 3, cel care duce la baraj. 

Arădenii sunt lideri în clasament și au promovarea în propriile mâini, având nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a încheia pe primul loc. În acest caz, singura formație care o poate egala la puncte e Mioveni, însă UTA nu a beneficiat de rotunjire în momentul înjumătățirii punctelor, așa că va câștiga playoff-ul dacă nu pierde azi. 

În cazul în care UTA pierde, atunci FC Argeș va trece peste arădeni în clasament, în ciuda faptului că cele două cluburi vor avea același număr de puncte. Cum nici FC Argeș nu a beneficiat de rotunjirea punctelor, următorul criteriu va face diferența: cel al meciului direct. 

Rapid și Turris se întâlnesc în meci direct și speră, fiecare dintre ele, să prindă măcar barajul. Însă, chiar dacă una din cele două câștigă, e posibil să nu reușească să se claseze pe podium și să mai evolueze cel puțin un an în Liga 2. 

Citește mai multe știri de Liga 2:

Dezastru financiar la Petrolul! „Lupii galbeni” au risipit PATRU milioane de euro pentru nimic

Calcule pentru promovare » Dramatism maxim înainte de ultima etapă! 5 echipe se bat pentru locurile de Liga 1

Playtech: Cum poate SCĂPA Rangers de Ianis Hagi, de fapt. Steven Gerrard a făcut o schemă deja


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează