GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PSV - Benfica: Ultimul asalt pentru grupele Ligii Campionilor! Trei PONTURI cu șanse mari de reușită pentru cel mai spectaculos meci de azi

Benfica a câștigat cu 2-1 turul cu PSV // sursă foto: uefa.com
Benfica a câștigat cu 2-1 turul cu PSV // sursă foto: uefa.com

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 12:59 / Actualizat marti, 24 august 2021 15:30

PSV și Benfica se întâlnesc azi, de la 22:00, în returul playoff-ului din Liga Campionilor. În prima manșă, Benfica s-a impus cu 2-1 și pornește cu prima șansă la calificarea în grupele UEFA Champions League.

La Eindhoven se va juca una dintre cele mai tari partide din playoff-ul Ligii Campionilor. PSV pornește cu un dezavantaj minim înaintea returului cu Benfica, iar olandezii speră să profite de avantajul terenului propriu și să întoarcă rezultatul din tur.

În prima manșă, la Lisabona, Benfica a jucat perfect în primele 45 de minute. Silva și Weigl au marcat pentru gazde, care aveau 2-0 la pauză. După revenirea de la cabine, PSV a părut ceva mai hotărâtă, iar scorul final s-a stabilit devreme în meci. În minutul 51, Gakpo puncta pentru 2-1 și până la final tabela avea să rămână nemodificată.

GGÎn ultimele cinci confruntări directe oficiale, PSV și Benfica au fost implicate în meciuri în care ambele echipe au reușit să marcheze

Benfica nu va putea conta pe serviciile lui Ferro, Seferovici și, cel mai probabil, Vertonghen, toți cu probleme medicale.

Înaintea returului din Olanda, ambele echipe s-au descurcat excelent în partidele din campionat. PSV a trecut cu 4-1 de Cambuur, în timp ce Benfica s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Gil Vicente.

Trei PONTURI pentru PSV - Benfica:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,65 la Betano
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,52 la Unibet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează