GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Rapid - CSM Reșița: Giuleștenii au redescoperit „farmecul vieții”! Ce pariu putem încerca la meciul zilei din Liga a 2-a

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 11:22 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 13:21

Rapid - CSM Reșița se joacă azi, de la 18:30, într-o partidă din cadrul etapei a 14-a din Liga 2, asta chiar dacă ambele formații au disputate doar 12 jocuri până acum. Giuleștenii au reintrat în cărți pentru promovare și visează la a patra victorie consecutivă.

Rapid a trecut, în doar câteva săptămâni, de la „să nu ne înjure de morți!”, laăsta e Rapidul în stare pură!”. Venirea antrenorului Mihai Iosif a readus nebunia și optimismul în jocul plat de până acum al rapidiștilor. Tehnicianul pare, în sfârșit, omul care vorbește pe limba jucătorilor de acum ai Rapidului, iar asta se vede în rezultate.

Giuleștenii au câștigat trei meciuri la rând și au ajuns pe poziția a 6-a în Liga a 2-a. Rapid are 22 de puncte și e la cinci lungimi de liderul Craiova, formație care are însă și un meci în plus disputat. În cazul în care va bifa un nou succes, Rapid ar urca, măcar pentru câteva zile, pe locul secund.

De cealaltă parte, CSM Reșița se reinventează și ea sub comanda lui Alin Minteuna. „Rossonerii” din Reșița au două victorii și o înfrângere în ultimele trei jocuri din campionat și sunt pe locul 18, cu 14 puncte adunate în cele 12 jocuri disputate.

CSM Reșița are cel mai slab atac din Liga a 2-a, cu doar șapte goluri marcate, ceea ce ar trebui să fie o veste bună pentru Rapid, care are una dintre apărările cele mai ezitante din campionat.

În sezonul trecut, Rapid s-a impus la Reșița, scor 2-1, dar a pierdut pe teren propriu, CSM-ul reușind să câștige cu 1-0.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,80 la Fortuna

Vezi și alte PONTURI de azi:

ȚSKA Sofia - Young Boys: O ajută bulgarii pe CFR sau se desprind elvețienii? Pariu COMBO pentru meciul de azi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează