GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

ȚSKA Sofia - Young Boys: O ajută bulgarii pe CFR sau se desprind elvețienii? Pariu COMBO pentru meciul de azi

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 13:11 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 21:32

ȚSKA Sofia - Young Boys se dispută azi, de la 19:55, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a a grupelor UEFA Europa League. Bulgarii îi pot da o mână de ajutor CFR-ului, în cazul în care nu vor pierde partida din această seară.

Young Boys, principala adversară a CFR-ului în lupta pentru calificarea în primăvara europeană, merge în Bulgaria pentru duelul cu ȚSKA Sofia. În tur, elvețienii au câștigat la scor de neprezentare, 3-0, și pleacă din postura de favoriți și în returul de la Sofia.

ȚSKA a legat două succese după înfrângerea din Elveția: victorie în campionat, cu Montana, 2-1, și succes în Cupă, cu Botev Ihtiman, 5-0, iar acum speră să reintre în cursa pentru calificare. O victorie în fața lui Young Boys ar complica puternic Grupa A, unde am putea avea trei echipe cu câte patru puncte, în cazul în care Roma va câștiga la Cluj.

De cealaltă parte, Young Boys ar putea face un pas extrem de important spre calificare, dacă va reuși să câștige la Sofia. Elvețienii sunt pe poziția a 2-a în grupă, la egalitate de puncte (4) cu CFR Cluj, dar campioana României are misiune complicată cu AS Roma.

Young Boys n-a mai pierdut niciun meci de la înfrângerea de pe Olimpico, 1-2 cu Roma. Două victorii și un egal în campionat, acolo unde Young Boys tocmai ce a învins-o pe Basel și e pe primul loc în Elveția, și un egal (cu CFR Cluj - 1-1) și o victorie (cu ȚSKA - 3-0) în Europa League.

Așa cum am spus-o și înainte de meciul tur, Young Boys este, în mod clar, echipa mai bună. Formația antrenată de Gerardo Seoane e conștientă de șansa mare pe care o are în lupta pentru calificare și va încerca să plece cu toate punctele de la Sofia. Totodată, ne așteptăm și la un duel în care vom vedea cel puțin două goluri, așa că vom merge pe mâna unui pariu COMBO.

PONT: Victorie Young Boys și peste 1,5 goluri în meci - cotă 2,07 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Rapid - CSM Reșița: Giuleștenii au redescoperit „farmecul vieții”! Ce pariu putem încerca la meciul zilei din Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează