GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Monchengladbach: Zidane, obligat să-i trezească pe „galactici”? Trei PONTURI pentru meciul decisiv de azi

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 13:32 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 13:37

Real Madrid - Borussia Monchengladbach se joacă azi, de la 22:00, în etapa a șasea a grupelor UEFA Champions League. „Galacticii” au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea în primăvara din UCL.

Real și Inter, echipe care au pornit din postura de favorite în Grupa B, tremură acum pentru calificare. Gladbach e lider, cu opt puncte, în timp ce Șahtior e pe locul 2, cu șapte puncte, la egalitate cu Real Madrid. Ultima poziție e ocupată de Inter, cu cinci puncte, dar toate cele patru formații au șanse de a prinde optimile de finală din Liga Campionilor.

Pentru Real Madrid, calculele pot fi extrem de simple. În cazul în care va câștiga, echipa lui Zidane se va califica! Ba chiar o poate face de pe prima poziție, în cazul în care Șahtior n-o bate pe Inter. Totuși, Real are și varianta egalului, dar aici e condiționată de victoria lui Inter în fața ucrainenilor de la Șahtior.

În partida tur, Real s-a salvat pe final, așa cum tot pare că se salvează trupa „blanco” în ultima perioadă. Gladbach a avut 2-0, dar Benzema și Casemiro, în minutele 87 și 90+3, au evitat „glonțul” pentru Real.

La casele de pariuri, Real Madrid e cotată cu prima șansă, iar cota pentru un succes al madrilenilor e de 1,70. Cu ceva probleme în defensivă, nemții primesc doar 5,65 pentru o victorie, în timp ce egalul este cotat la 3,85.

Real l-a recuperat pe Sergio Ramos, care e anunțat titular, dar nu va putea conta pe serviciile lui Hazard, Mariano Diaz, Jovici, Odegaard și Valverde, în continuare accidentați.

CE PUTEM PARIA LA REAL - MONCHENGLADBACH:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 2,05 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,47 la Unibet
  • Peste 11,5 faulturi Real Madrid - cotă 1,85 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Ajax - Atalanta: Cine câștigă bătălia pentru un loc în primăvara din UCL? Pariu special pentru meciul de la Amsterdam

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează