GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Valladolid: ”Galacticii” promit spectacol chiar și fără Hazard! Ce cotă ne aduce Real

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 20:01 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 20:01

Real Madrid - Valladolid se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a în La Liga. Madrilenii se întorc pe teren propriu, dar nu pe ”Santiago Bernabeu”, aflat încă în proces de modernizare, ci pe ”Alfredo Di Stefano”, arena unde au și câștigat titlul în sezonul trecut.

Zinedine Zidane nu se va putea baza pe Eden Hazard, din nou accidentat. Belgianul nu a evoluat deloc în primele două meciuri pentru Real, iar acum clubul a anunțat că acesta a suferit o ruptură musculară și va fi out pentru următoarele patru săptămâni. Pe lista indisponibililor se mai află și Toni Kroos și Militao.

Real a început sezonul cu un egal fără goluri la Sociedad, iar apoi a câștigat greu, la Sevilla, contra lui Betis, scor 3-2. Acesta va fi primul meci pe teren propriu pentru trupa lui Zidane, iar madrilenii promit spectacol, asta chiar dacă duelurile cu Valladolid au fost mereu complicate

În sezonul trecut, Real s-a împiedicat, acasă, de Valladolid, 1-1, și a câștigat la limită în deplasare, scor 1-0. Ultima victorie a lui Valladolid în fața ”galacticilor” datează din 2008, iar ultimul succes pe terenul lui Real s-a consemnat în 2000, când Valladolid se impunea cu 1-0.

Real Madrid este favorită certă la casele de pariuri, dar pentru cei care vor o cotă mai mare decât cea oferită la victorie (1,23) pot fi încercate pariurile de tip ”combo”.

PONT: Victorie Real Madrid și peste 2,5 goluri în meci - 1,70 la Superbet

Citește și alte PONTURI de azi:

Bayern - Dortmund: Haaland visează să-i ia fața lui Lewandowski! Cine câștigă Supercupa Germaniei?

Lazio - Atalanta: Rămâne cum ne-ați obișnuit: goluri multe și spectacol în derby-ul zilei din Italia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează