GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Roma - Napoli: „Derby del Sole” și ofensiva pentru locurile de Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru super-duelul de pe Olimpico

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2021 16:13 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 16:19

AS Roma - Napoli se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru runda cu numărul 28 din Serie A. „Derby del Sole” le prinde la egalitate pe Roma și Napoli, ambele cu 50 de puncte, în lupta pentru ocuparea unei poziții de Liga Campionilor.

Napoli ocupă poziția a 5-a, grație golaverajului superior (56-29), în timp ce Roma (51-40) abordează derby-ul de pe Olimpico de pe locul al 6-lea în Serie A. Așa cum am spus, ambele formații au 50 de puncte, cu mențiunea că trupa lui Gattuso are doar 26 de jocuri disputate, în timp ce gazdele de azi au jucat deja 27 de meciuri.

Roma vrea să se răzbune în fața lui Napoli, după ce trupa lui Fonseca a fost „dezmembrată” în meciul tur, când napoletanii s-au impus cu 4-0. De altfel, Napoli a câștigat ultimele două dueluri directe cu Roma, ambele disputate la Napoli, în timp ce ultimul joc de pe Olimpico s-a încheiat cu succesul „giallorossilor”, scor 2-1.

29de goluri a încasat Napoli în acest sezon - a treia cea mai bună apărare din Serie A

Napoli abordează deplasarea de la Roma după succesul obținut în fața lui Milan, chiar pe San Siro, scor 1-0. Roma n-a putut lega trei succese la rând în Serie A și a clacat, surprinzător, pe terenul Parmei, formația lui Mihăilă și Man impunându-se cu 2-0.

CE PUTEM PARIA LA ROMA - NAPOLI:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,60 la Betfair
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,65 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,62 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Aston Villa - Tottenham: Presiune uriașă pentru Mourinho! Două PONTURI pentru un meci tare în Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează