GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA NAȚIUNILOR

România - Irlanda de Nord » Cum arată șansele tricolorilor la câștigarea grupei din Liga Națiunilor

România - Irlanda de Nord
România - Irlanda de Nord

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 09:42 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:08

Conform bursei pariurilor, grupa 1 (Divizia B a Ligii Națiunilor), cea din care face parte România, este una foarte echilibrată. ”Naționala” noastră e cotată cu șansa a treia, dar la diferență destul de mică față de primele două favorite. 

”Tricolorii” vor avea ca adversari Austria, Norvegia și Irlanda de Nord, iar prima partidă, programată vineri, de la ora 21:45, e împotriva outsiderilor nord-irlandezi.

Cum arată șansele la câștigarea grupei

Conform bookmakerilor, cele mai mari șanse la câștigarea grupei le are Austria, locul 26 în ierarhia FIFA, ”națională” ce are jucători care evoluează în echipe puternice, precum Bayern Munchen, Leipzig, Gladbach sau Wolfsburg. 

Următoarea în top e Norvegia, locul 44 în clasamentul FIFA, care mizează în atac pe Erling Haaland, vedeta Borussiei Dortmund. Cele mai mici șanse le are Irlanda de Nord, locul 36 FIFA, care s-a despărțit în primăvară de selecţionerul din ultimii 9 ani, Michael O'Neill, plecat la Stoke City. În locul acestuia a fost numit Ian Baraclough, fost antrenor al ”naționalei” U21. 

CâștigătoareCota
Austria2.50
Norvegia3.20
România4.30
Irlanda de Nord6.50
*cote oferite de Fortuna 

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează