GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Sâmbătă, Bayern vrea revanșa contra lui Frankfurt, după 1-5 în tur

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2020 15:29

După victoria din deplasarea de la Union Berlin, 2-0, Bayern Munchen urmează să primească sâmbătă, de la ora 19:30, vizita lui Frankfurt. Oaspeții au pierdut în runda precedentă pe teren propriu, 1-3 cu Borussia Monchengladbach. 

Dacă va pierde și contra lui Bayern, Eintracht va ajunge la 5 înfrângeri consecutive în Bundesliga și va coborî, cel mai probabil, și mai adânc în subsolul clasamentului, adică mai jos de locul 13. 

Bayern Munchen nu a întâmpinat probleme cu Union

Bavarezii au evoluat solid contra lui Union Berlin în prima rundă de la reluarea campionatului, blocând acțiunile adversarilor și fiind foarte atenți la fazele fixe ale berlinezilor. În atac, nu au avut dificultăți foarte mari, chiar dacă Union s-a apărat aglomerat, cedând posesia și preferând să facă un zid în fața careului.  Elevii lui Hans Flick au fost net superiori nu doar ca valoare, ci și ca organizare, și au colaborat eficient, sprijinindu-se unii pe alții. 

Frankfurt nu a venit cu îmbunătățiri

Prima parte a campionatului a fost modestă pentru Frankfurt, care a acuzat nu doar despărțirea de câțiva jucători importanți în vara trecută, ci și programul foarte aglomerat pe care l-a avut, cu meciuri în campionat, Cupă și Europa League.

Dar a dezamăgit și în 2020. Momentan are o serie de 4 înfrângeri consecutive, în care a marcat de 2 ori și a primit 13 goluri. În partida cu Gladbach, pierdută pe teren propriu (1-3), Frankfurt nu a părut cu nimic mai bună decât era înaintea întreruperii campionatului. Apatică, fără să își preseze adversarul și cu jucători ce au evitat să își asume riscuri, a fost dominată net de Borussia Monchengladbach. 

Fotbaliștii săi au avut mari dificultăți atunci când au avut posesia balonului chiar și în momentele când Gladbach nu a presat. Jucătorii nu au colaborat, nu au ieșit la pase și nu s-au sprijinit între ei, lăsând impresia că nu au încredere în propriile forțe. În plus, defensiva s-a comportat foarte modest. 

Date statistice și ponturi pentru pariuri

Date fiind prestațiile din runda anterioară, e greu de crezut că Bayern s-ar putea împiedica de Frankfurt, cu atât mai mult cu cât are de luat o revanșă mult așteptată. În tur, în perioada când bavarezii evoluau la parametri foarte modești, Eintracht s-a impus cu un neverosimil 5-1, rezultat ce a dus la demiterea antrenorului Niko Kovac și înlocuirea acestuia cu Hansi Flick. 

  • Frankfurt a primit gol în 21 din ultimele 24 de etape - Gazdele marchează în ambele reprize, cota 1.54
  • Frankfurt e a doua în clasamentul golurilor marcate din faze fixe pe teren propriu, cu 8 reușite
  • Frankfurt (161) și Bayern Munchen (192) sunt echipele din Bundesliga cu cele mai multe cornere obținute
  • Bayern e echipa cu cea mai bună posesie, 63.2% - 1 cu HA(-2), cota 1.70
  • Bayern are cel mai bun atac al campionatului, cu 75 de goluri marcate - Gazdele câștigă și se marchează minimum 4 goluri, cota 2.72

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2960460617374520
Marius Stef  •  19 Mai 2020, 21:35

dane exact la pronosticul asta ma gandeam si eu dar daca imi spui unde il gasesti in oferta superbet esti geniu ca eu nu l am gasit?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează