GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Se reia ”pista” Legia Varșovia pentru Denis Alibec? Vezi ce cotă are jucătorul Astrei pentru a ajunge în Polonia

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 12:11

Conform spuselor antrenorului Astrei, Bogdan Andone, atacantul giurgiuvenilor își dorește o revenire în forță la reluarea campionatului și speră la un transfer în străinătate. 

În iarnă, atacantul a ratat un transfer la Legia Varșovia, acolo unde i se pregătise un salariu de 360.000 de euro pe sezon, dublu față de suma pe care o câștigă la Astra. Patronul clubului, Ioan Nicolae, a refuzat oferta de un milion de euro.

”Pistele” Turcia și Polonia, valabile în continuare

Antrenorul Astrei, Bogdan Andone, spune că jucătorul "și-a schimbat mentalitatea, merge la sală singur în timpul liber, se antrenează foarte bine”. Ajuns la 29 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la începutul lunii ianuarie, Denis Alibec speră să prindă un contract consistent la o echipă din străinătate. 

Conform cotelor propuse de cei de la Betano și valabile pentru un transfer până la 1 septembrie, dacă nu va rămâne la Astra (cota 1.85), cele mai probabile destinații sunt fie Legia Varșovia (cota 2.75), fie echipa lui Șumudică, Gaziantep (cota 4.00). O revenire la FCSB, echipă la care a mai evoluat timp de un an și jumătate, are cota 7.00, iar un transfer la CFR Cluj, cota 15.00. Lista Betano se încheie cu varianta puțin probabilă a unei mutări la Universitatea Craiova, cota 20.00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează