GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Sepsi - CFR Cluj » Cine se dezgheață la Sfântu Gheorghe? Două PONTURI pentru cel mai interesant meci al zilei din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 12:37 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 13:13

Sepsi - CFR Cluj se joacă azi, de la 16:45, într-o partidă care contează pentru etapa a 17-a din Liga 1. Din cauza temperaturilor scăzute de la Sfântu Gheorghe, partida a fost mutată cu câteva ore mai devreme.

CFR Cluj vrea să pună din nou presiune pe FCSB și s-o egaleze la puncte înaintea duelului pe care roș-albaștrii îl vor avea cu Viitorul Constanța. Pentru acest lucru, campioana României are nevoie de toate punctele din deplasarea de la Sfântu Gheorghe, dar Sepsi e o nucă tare în acest sezon.

Sepsi are cel mai complicat program din această perioadă. După ce a jucat cu FCSB (1-1) și Craiova (0-0), echipa lui Leo Grozavu o întâlnește azi și pe CFR Cluj. Practic, Sepsi va evolua cu toate cele trei echipe de deasupra sa din clasament în trei etape consecutive.

Covăsnenii sunt pe poziția a 4-a în Liga I, cu 28 de puncte strânse în 16 meciuri, și par într-o poziție excelentă pentru a prinde un loc de playoff în acest sezon. Mai mult, în cazul în care în playoff ar intra surprizele Clinceni și Chindia, atunci Sepsi ar putea spera și la un loc de cupe europene.

CFR Cluj a câștigat cu 3-1 meciul cu Academica Clinceni și a profitat de pasul greșit făcut de Craiova, 0-0 cu Sepsi, urcând pe poziția secundă în ierarhia din Liga I. Neînvinși de la revenirea lui Edi Iordănescu, clujenii au ajuns la 10 victorii în această stagiune și se află la trei puncte în spatele liderului FCSB.

Ultimele patru întâlniri directe au adus goluri puține între Sepsi și CFR Cluj. O singură partidă s-a bucurat de două reușite, în timp ce în două jocuri am văzut doar un gol, iar o partidă, cea mai recentă, s-a terminat fix așa cum a început, 0-0.

CE PUTEM PARIA LA SEPSI - CFR CLUJ:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,50 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,72 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează