GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sepsi - FCSB » Trei PONTURI pentru duelul care poate influența decisiv lupta la titlu din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 16 mai 2021 03:03 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 10:23

Sepsi - FCSB se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă extrem de importantă pentru lupta la titlu în Liga 1. CFR Cluj s-a distanțat la patru puncte de FCSB, după succesul de la Craiova (3-1), iar un pas greșit al roș-albaștrilor la Sfântu Gheorghe ar putea trimite deja titlul tot spre Cluj și în acest sezon.

FCSB e obligată să câștige pentru a reveni la un punct distanță de CFR și pentru a păstra deschisă lupta la titlu, dar, în același timp, Sepsi poate s-o depășească pe Craiova dacă se va impune în meciul de azi. În tur, Sepsi a câștigat duelul cu FCSB, scor 2-1.

Sepsi e cea mai în formă echipă din playoff și abordează duelul cu FCSB după succesul neașteptat în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0. Echipa pregătită de Leo Grozavu are patru victorii în ultimele cinci etape, singurul eșec din ultima perioadă înregistrându-se la Botoșani, scor 1-2.

4 goluria încasat Sepsi în playoff - cea mai bună defensivă

7 goluria înscris Sepsi în acest playoff - cel mai slab atac

FCSB n-a mai pierdut la Sfântu Gheorghe din 2018. De atunci, covăsnenii le-au mai fost gazde roș-albaștrilor în trei partide: două succese pentru FCSB și un rezultat de egalitate.

TREI PONTURI PENTRU SEPSI - FCSB:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
qcod
qcod  •  16 Mai 2021, 03:41

in mod normal, sepsi castiga

Vezi toate comentariile (1)
Comentează