GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sepsi - FCSB: Roș-albaștrii vor să intre de pe primul loc în playoff! Trei PONTURI pentru meciul zilei în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 13:41 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 13:41

Sepsi - FCSB se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă din cadrul etapei a 30-a din Liga 1. În cazul unui succes, FCSB își va păstra poziția de lider și la începutul playoff-ului, lucru care s-a dovedit decisiv pentru stabilirea campioanei de la adoptarea sistemului cu playoff/playout.

Pauza provocată de jocurile echipelor naționale i-a scos din ritm pe jucătorii de la FCSB, iar roș-albaștrii au arătat rău în duelul cu Craiova, încheiat la egalitate, 0-0. Totuși, FCSB și-a păstrat poziția de lider, fiind la adăpost în fața CFR-ului după succesul categoric din meciul direct, scor 3-0. Dincolo, Sepsi pare că e în vacanță și de două etape evoluează extrem de modest: egal cu Mediaș (1-1) și înfrângere cu UTA (0-2).

Sepsi n-a câștigat în ultimele cinci meciuri jucate împotriva celor de la FCSB. Bucureștenii s-au impus în trei partide, în timp ce două confruntări s-au terminat la egalitate. Cele două echipe s-au întâlnit și în finala Cupei României, din 2020, când FCSB s-a impus cu 1-0, într-o partidă disputată la Ploiești.

56 de goluria înscris FCSB în actuala ediție de campionat - cel mai bun atac din Liga 1

În partida tur, disputată la Mogoșoaia, FCSB și Sepsi au terminat la egalitate, scor 1-1. Cristea a marcat pentru trupa lui Toni Petrea, în timp ce Fofana a egalat pentru covăsneni.

CE PUTEM PARIA LA SEPSI - FCSB:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dashben
dashben  •  10 Aprilie 2021, 16:57

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează