GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sevilla - Borussia Dortmund: Haaland, marea speranță a oaspeților! Trei PONTURI pentru un nou meci spectaculos în Liga Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 11:37 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 11:59

Sevilla - Borussia Dortmund se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cele două formații traversează perioade total diferite în competițiile interne, dar lucrurile se pot schimba rapid în UCL.

Julien Lopetegui a transformat-o pe Sevilla într-o echipă mai pragmatică, dar care câștigă pe bandă rulantă. Andaluzii și-au mai pierdut parcă din spectaculozitatea cu care își răsfățau fanii în ultimii ani, dar au câștigat la nivelul rezultatelor. Sevilla o primește pe Borussia după opt victorii la rând (cinci în campionat și trei) și pornește cu prima șansă în duelul de pe „Ramón Sánchez Pizjuán”.

Borussia Dortmund e la cel mai slab sezon din ultimii ani, iar speranțele pentru dubla cu Sevilla se pun doar în Reus și Haaland. Nemții vin în Spania după două etape fără victorie în Bundesliga, acolo unde au reușit „performanța” de a obține un singur succes în ultimele cinci runde.

Dortmund se află abia pe locul 6 în Bundesliga, cu 33 de puncte strânse în 21 de runde, la 16 puncte în spatele liderului Bayern Munchen. Borussia va avea emoții și în ceea ce privește obținerea unui loc de Liga Campionilor, în condițiile în care se află la șase puncte distanță de Frankfurt și WfL Wolfsburg, echipele de pe locurile 3 și 4.

Sevilla și Borussia Dortmund nu s-au mai întâlnit până acum în Liga Campionilor, dar s-au duelat în grupele din Europa League, în sezonul 2010-2011. A fost 2-2 în Spania și victorie cu 1-0 pentru Sevilla pe terenul Borussiei Dortmund.

TREI PONTURI PENTRU SEVILLA - DORTMUND:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,85 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,65 la Betano

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează