GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sevilla - Villarreal: Derby cu pretenții europene în La Liga! Ce pariu putem încerca la primul meci al zilei din Spania

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2020 13:28 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 13:28

Sevilla - Villarreal se dispută azi, de la 18:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 16-a din La Liga. Astfel, campionatul din Spania se reia după vacanța de Crăciun cu o partidă ce pune față în față două echipe cu pretenții europene în acest sezon.

Sevilla a disputat doar 13 meciuri în această primă parte de campionat și se află pe locul șase, cu 23 de puncte. Villarreal are cu două jocuri mai mult (15) și a strâns 26 de puncte, lucru care a dus „submarinul galben” până pe poziția a 4-a în La Liga. Oaspeții de azi sunt îndrăgostiți de remize: au 8 rezultate de egalitate în actualul sezon. 

Sevilla n-a mai câștigat în fața lui Villarreal din 2017, atunci când se impunea în deplasare, în timp ce ultimul succes pe teren propriu s-a produs în 2016, când andaluzii câștigau în fața „submarinului” cu 4-2. De atunci, Villarreal s-a impus de două ori, în timp ce trei jocuri s-au terminat la egalitate.

În sezonul trecut, Sevilla a pierdut, acasă, în fața adversarilor de azi, 1-2, în timp ce duelul de pe Estadio de la Ceramica s-a terminat la egalitate, 2-2.

Julien Lopetegui nu se va putea baza în continuare pe Escudero, Fernando și portarul Vaclik, accidentați, în timp ce oaspeții îi au indisponibili pe Coquelin, Mario Gaspar și Alberto Moreno.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,85 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează