GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Slavia Praga - Midtjylland: Stanciu atacă grupele Champions League! Cotă excelentă propusă de tispterii GSP

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 11:18 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 12:31

Slavia Praga - Midtjylland se joacă azi, de la 22:00, în Playoff-ul Ligii Campionilor! Echipa lui Stanciu pleacă din postura de favorită, dar danezii vin să facă un meci mare în Cehia.

Nicolae Stanciu este anunțat titular, diseară, în primul meci al dublei dintre Slavia Praga și Midtjylland. Am terminat cu meciurile într-o singură manșă în Liga Campionilor, iar partidele din Playoff vor reveni la normal, la o calificare după două jocuri disputate. Înaintea meciului din Cehia, Slavia are prima șansă la calificare, însă danezii vor să producă surpriza și visează la prima lor prezență în grupele UEFA Champions League.

Dacă Slavia Praga a fost calificată direct în Playoff, Midtjylland a avut nevoie să treacă două tururi preliminare. Danezii le-au lăsat acasă pe Ludogoreț (1-0) și pe Young Boys (3-0), două jocuri în care Midtjylland a plecat din postura de outsider la casele de pariuri, exact așa cum se întâmplă și în această seară.

SLAVIA FACE SHOW ÎN CEHIA

15 goluri marcate și doar două primite! Așa arată bilanțul Slaviei Praga, după primele patru runde de campionat. Totuși, chiar și cu o asemenea statistica, echipa lui Nicolae Stanciu nu e prima în Cehia. Slavia s-a împiedicat, surprinzător, cu Pardubice (1-1), și e pe locul secund, după Sparta Praga, formație cu parcurs perfect în acest start de sezon. Slavia le-a pulverizat pe Budejovice (6-0), Pribram (3-0) și Teplice (5-1).

Cu ”ochii” mai mult pe Liga Campionilor, Midtjylland a ratat startul în Danemarca. ”Lupii” au pierdut, surprinzător, cu Sonderjyske (0-2), dar s-au revanșat în etapa a 2-a, în fața propriilor fani, și au câștigat în fața lui Lyngby (1-0).

PONTUL GSP: Peste 2,5 goluri - cotă 2,15 la Fortuna

CITEȘTE MAI MULTE ȘTIRI DESPRE LIGA CAMPIONILOR

Stanciu, obiectiv Liga Campionilor! În 15 meciuri în grupe, niciun gol și nicio pasă decisivă

Probleme mari la Maccabi! Șapte jucători bolnavi de coronavirus. Meciul de Ligă e dat peste cap

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
the.fixer
the.fixer  •  22 Septembrie 2020, 13:31

Bad danezii cu 2-1 si sa vad cum il scoateti pe Stanciu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează