GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Spania - Franța: Cine va fi noua câștigătoare a Ligii Națiunilor? Trei PONTURI cu cote excelente pentru finala de azi

Spania - Franța, finala Ligii Națiunilor // sursă foto: uefa.com
Spania - Franța, finala Ligii Națiunilor // sursă foto: uefa.com

Articol de - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 13:09 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 13:35

Spania și Franța se luptă azi, de la 21:45, pentru trofeul Ligii Națiunilor! Finala competiției va avea loc în Italia, pe San Siro, în timp ce finala mică din UEFA Nations League se va disputa de la ora 16:00, între Italia și Belgia.

La prima ediție, Portugalia și-a adjudecat trofeul în Liga Națiunilor. Acum, Spania și Franța au ocazia de a pune un nou trofeu în palmares la nivel de echipe naționale. Ibericii au învins gazda Italia în semifinale (2-1), în timp ce Franța s-a calificat în fața Belgiei, după un meci în care francezii au revenit de la 0-2 și s-au impus cu 3-2.

Chiar dacă a arătat foarte bine în duelul cu Italia, „La Roja” pleacă în finală cu șansa a doua, după ce agențiile de pariuri au înclinat balanța în favoarea „cocoșilor” lui Deschamps. Cote între 3,00 și 3,15 primesc spaniolii pentru a se impune în timp regulamentar, în timp ce succesul Franței e cotat între 2,60 și 2,75.

10 milioane de eurova primi de la UEFA câștigătoarea Ligii Națiunilor

În ultimii 15 ani, Spania și Franța s-au întâlnit de opt ori: 4 jocuri oficiale și alte 4 partide amicale. La capitolul oficiale, Spania e în avantaj: ibericii s-au impus de două ori, o partidă s-a terminat la egalitate, iar o întâlnire a fost adjudecată de francezi.

Din păcate pentru publicul neutru, duelurile directe au adus goluri puține. De la succesul Franței cu 3-1 în fața Spaniei de la Mondialul din 2006, nicio altă întâlnire directă nu a mai produs mai mult de două reușite.

Astfel, indiferent de competiție și de cine s-a impus la final, am avut șapte dueluri consecutive între Spania și Franța cu „sub 2,5 goluri”.

Trei PONTURI pentru Spania - Franța:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,65 la Superbet
  • Sub 1,5 goluri în prima repriză - cotă 1,40 la Betano
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Unibet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează