GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei PONTURI pentru meciurile de azi de la EURO 2020! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi la pariuri

Articol de - Publicat sambata, 19 iunie 2021 14:04 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 14:35

Ziua a 9-a de la Campionatul European propune trei partide extrem de interesante, care vin la pachet cu trei ponturi cu șanse mari de reușită la pariuri.

Ziua începe cu Ungaria - Franța, de la 16:00, continuă cu derby-ul dintre Portugalia și Germania, de la 19:00, și se închide cu partida Spania - Polonia, de la 22:00. Am analizat jocul echipelor implicate astăzi la EURO 2020 și venim cu câte un pariu pentru fiecare confruntare.

UNGARIA - FRANȚA | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,72

Franța este favorită atât pentru meciul de azi cu Ungaria, cât și pentru câștigarea EURO 2020. Chiar dacă vor avea parte de aportul publicului, confruntarea fiind programată la Budapesta, e greu de crezut că maghiarii le vor putea face față lui Mbappe, Benzema și restul „cocoșilor” din naționala lui Deschamps. Destul de liniștiți în „finala” cu Germania din prima rundă, atacanții Franței vor dori cu siguranță să iasă la rampă în fața Ungariei, cel mai slab adversar din grupă.

PORTUGALIA - GERMANIA | PSF X - cotă 1,75

Portugalia și-a făcut treaba și a câștigat meciul cu Ungaria, 3-0, și ar putea să accepte și remiza în meciul cu Germania. Nemții însă vin după înfrângerea cu Franța, 0-1, și au nevoie de victorie pentru a nu tremura la calificare. Ca de fiecare dată în ultimii ani, portughezii au arătat că sunt foarte greu de bătut, în special în meciurile tari, iar nemții au nevoie de o zi perfectă pentru a se impune azi. Pare mai degrabă un meci în care vom vedea egalitate, măcar după primele 45 de minute.

SPANIA - POLONIA | 1 - cotă 1,40

Spania a ratat startul la acest Campionat European, după un 0-0 modest cu Suedia. Naționala lui Luis Enrique a fost criticată puternic după prestația din fața suedezilor, meci în care spaniolii s-au mulțumit doar cu veșnica posesie și n-au reușit să fie periculoși în fața porții. Acum, Spania trebuie să redevină „Furia Roja” pentru a câștiga și a fi în grafic pentru calificarea în optimi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează