GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ungaria - Turcia: Ultimul asalt pentru promovare! Care e pariul cu cele mai mari șanse de reușită

Articol de - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 17:37 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 18:28

Ungaria - Turcia se joacă miercuri, de la 21:45, în ultima partidă a greupei a 3-a din Liga a 2-a a UEFA Nations League. Proaspăt calificată la EURO 2020, Ungaria atacă și promovarea în prima ligă din Nations League.

Ungaria și Rusia sunt la egalitate de puncte (8), după primele cinci runde, în timp ce Turcia se află pe poziția a treia, cu șase puncte. Ultimul loc, cel care aduce retrogradarea în Liga a 3-a, este ocupat de Serbia, formație care a strâns doar trei puncte din trei remize.

De altfel, Grupa a 3-a pare o grupă a remizelor mai mult. Rușii și maghiarii au obținut doar două victorii, iar Turcia a spart gheața în runda precedentă, 3-2 cu Rusia.

Ungaria și Turcia sunt neînvinse în ultimele partide. Ungurii au cinci jocuri la rând în care n-au cunoscut gustul înfrângerii și au obținut trei succese, cel mai important fiind cel cu Islanda, 2-1, din finala barajului de promovare la EURO 2020.

Într-o situație bună se află și Turcia, care a întrerupt seria de cinci egaluri consecutive (trei jocuri oficiale și două amicale) cu un succes spectaculos în fața Rusiei, scor 3-2.

Ultima înfrângere a echipei antrenate, în trecut, și de Mircea Lucescu a fost chiar în fața Ungariei, în meciul tur din Liga Națiunilor. Maghiarii s-au impus cu 1-0 chiar în Turcia. Un lucru extrem de interesant, exceptând egalul cu Serbia, 0-0, Turcia a fost implicată în meciuri spectaculoase, în care ambele formații au marcat.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,75 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează