GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Valencia - Atalanta: Real și Barca nu au câștigat pe Mestalla în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 11:37

În tur, Atalanta s-a impus cu 4-1 si este favorita certa la calificare, cu atât mai mult cu cât meciul de azi va fi cu porțile închise. Fără sprijinul fanilor si cu o singură victorie in ultimele 7 partide, Valencia se află în fața unei misiuni extrem de dificile.

Valencia nu îi poate folosi pe Gabriel Paulista, suspendat, și pe Maxi Gomez și Garay, accidentați, în vreme ce Atalanta nu are probleme de efectiv.  

Valencia, neînvinsă acasă de Real și Barcelona

Atalanta a pierdut o singură întâlnire în deplasările din campionat, la Bologna, însă meciurile din Liga Campionilor jucate pe terenurile adversarilor au fost mai complicate. Formația din Bergamo a cedat la scor la Dinamo Zagreb, 0-4, și la Manchester City, 1-5, dar a câștigat la Șahtior, 3-0. 

De partea cealaltă, Valencia poate miza pe avantajul terenului propriu doar parțial, dat fiind faptul că meciul de azi se joacă fără spectatori. În campionat e neînvinsă acasă pe Mestalla, acolo unde a remizat cu Real Madrid și a învins Barcelona, în vreme ce în Liga Campionilor a cedat doar în fața Ajax-ului. 

Va scoate Hațegan cartonașele?

Ovidiu Hațegan va fi la centru în întâlnirea dintre Valencia și Atalanta. Statisticile arbitrului român sunt mult mai moderate atunci când conduce partide internaționale. În campionat însă, se descătușează mai des, dovadă fiind cele 9 ”galbene” arătate la Botoșani - FCSB. În Liga Campionilor sau Europa League depășește rar 3-4 avertismente pe meci. Unibet oferă o cotă de 1.74 pentru minimum 4 cartonașe în Valencia - Atalanta. 

Pont: Unibet ne oferă o cotă generoasă pentru varianta în care gazdele nu pierd. 1X - cota 1.62

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează