PARIURI SPORTIVE  ·  CASE DE PARIURI

Veste bună pentru pariori » Se redeschid casele de pariuri

Casele de pariuri terestre sunt gata să revină la un program cât mai aproape de normal // FOTO; Cristi Preda
Casele de pariuri terestre sunt gata să revină la un program cât mai aproape de normal // FOTO; Cristi Preda

Articol de — , Vineri, 15 Mai, 16:48

Agențiile terestre speră să-și reprimească de azi clienții, cu respectarea unor măsuri de igienă și de distanțare între oameni, doar că aseară nu le fusese comunicat și un program clar de funcționare.

Încheierea stării de urgență aduce și redeschiderea caselor de pariuri terestre, interzise în ultimele două luni, în care aproape toată populația a fost obligată la izolare. Societățile din domeniu au obținut de la Guvern aprobarea reluării activității, cu condiția respectării unor reguli stricte, neluate în calcul înaintea epidemiei de coronavirus:

  • Programul de funcționare va fi mai scurt decât era în condiții normale. Firmele încă mai așteptau ieri să le fie comunicat un orar clar, pentru a putea să reia activitatea chiar de azi. Probabil nu vor deschide astăzi încă de la primele ore, ca înainte. „Statul ne-a transmis regulile noi pentru funcționare, dar nu ne-a dat și un program exact, știm doar că trebuie să ne reducem activitatea la mai puține ore", explică surse din industria aceasta.
  • Accesul în agenții va fi permis doar cu mască.
  • Între aparatele pentru jocuri de noroc, "păcănelele", va exista geam despărțitor. Distanța dintre jucători va trebui să fie de minimum un metru.
  • La mesele pe care clienții își completează biletele pentru pariuri sportive va putea sta numai câte un om.
  • La intrarea în fiecare agenție va trebui să existe un covor dezinfectant.

Se reia Bundesliga

Societățile din domeniul acesta s-au axat în lunile recente pe oferte pentru jocuri online, însă afacerile le-au fost afectate de închiderea caselor stradale și de oprirea sporturilor. 

Pe ce s-a putut paria online: campionatele de fotbal din Belarus și din Nicaragua, șah, tenis de masă și hochei din Rusia, darts. În weekend vor redobândi și o parte din oferta obișnuită, o dată cu reluarea primelor două divizii din Germania.

2,2 milioane de europrimește LPF de la Fortuna pentru fiecare sezon din Liga 1. Societatea care deține și brandul "Casa Pariurilor" e sponsorul principal al campionatului

Match Preview. Bundesliga revine sâmbătă cu un duel puternic. Dortmund o înfruntă pe Schalke

Citește mai multe știri de actualitate:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (3)

Mihnea Iorga  •  15 Mai 2020, 20:45

Pentru mine s-a terminat criza financiara daca se deschid agentiile!

felix_grandet  •  15 Mai 2020, 19:08

:)))) Asta era grija românilor.

iulihenry14  •  15 Mai 2020, 17:44

Teapa

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1