GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Viitorul - Botoșani: Rednic mai face o încercare! Două PONTURI cu cote bune pentru un meci cu pretenții de playoff

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 00:22 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 00:22

Viitorul - Botoșani se joacă azi, de la 21:00, într-o partidă din cadrul etapei a 14-a din Liga I. Gazdele au nevoie de victorie pentru a-și consolida locul 6, în timp ce oaspeții trebuie să câștige dacă vor să mai spere la playoff.

UTA a pierdut meciul cu Craiova și a ratat șansa de a trece peste Viitorul, iar acum e rândul constănțenilor să câștige și să pună trei puncte mari în fața locului 7 din Liga I. Viitorul - Botoșani este genul de meci în care egalul nu ar ajuta foarte mult pe nimeni, cu atât mai puțin pe formația lui Marius Croitoru.

Chiar dacă n-a mai câștigat un meci în campionat de aproape două luni, Croitoru încă mai crede că Botoșaniul va prinde un loc de playoff în acest sezon. Moldovenii au 14 puncte după 13 jocuri, golaveraj negativ 18-20, și vin la Ovidiu după trei egaluri consecutive. Totuși, cu un succes azi, Botoșani le-ar egala pe Viitorul și UTA, formații care par să se bată pentru locul șase, ultimul care duce în playoff.

Nici Viitorul n-o duce prea bine, iar șocul venirii lui Rednic a întârziat să apară în meciul cu Chindia. Încurcați și de gafa lui Cojocaru, cei de la Viitorul au putut doar un egal, 1-1, în fața târgoviștenilor.

Viitorul a câștigat trei din ultimele cinci confruntări cu Botoșani, dar echipa patronată de Hagi n-a putut să câștige în sezonul trecut niciun meci cu formația lui Croitoru. A fost 2-2 la Ovidiu, și 2-1 pentru gazde, la Botoșani.

CE PUTEM PARIA LA VIITORUL - BOTOȘANI:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,77 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,55 la Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează