GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Vineri se închid grupele și completăm toate optimile de la Campionatul Mondial! Brazilia și Portugalia n-au emoții! Trei PONTURI bune de încercat

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2022 21:05 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 21:05

Ziua de vineri vine cu ultimele meciuri din etapa a 3-a a grupelor Campionatului Mondial! Grupele G și H își vor închide și ele socotelile și vom cunoaște tabloul complet din optimile turneului final din Qatar. Va fi o zi fără emoții pentru Brazilia și Portugalia, naționale deja calificate!

Coreea de Sud - Portugalia și Ghana - Uruguay sunt meciurile care se vor disputa de la ora 17:00, în timp ce seara se închide, de la 21:00, cu partidele Camerun - Brazilia și Elveția - Serbia.

Pentru a merge în optimi, Coreea de Sud are nevoie de victorie cu Portugalia, dar asta nu va fi suficient. Naționala lui Son trebuie să spere la un rezultat bun și din partida Ghana - Uruguay. Cum primul criteriu pentru departajare este golaverajul, lupta rămâne deschisă pentru cele trei formații, asta pentru că portughezii sunt deja în optimi. Atenție și la echipa de start pe care ar putea s-o trimită în teren Fernando Santos la Portugalia.

Ghana e în cea mai bună poziție înaintea etapei a 3-a, în grupa H. Africanii au 3 puncte, cu două mai mult decât Coreea de Sud și Uruguay, și pot merge în optimi chiar și cu un rezultat de egalitate, cu mențiunea ca în cealaltă partidă Coreea de Sud să n-o bată la diferență mare de scor pe Portugalia.

Cum Brazilia este deja calificată, meciul acesta are miză doar pentru Camerun și, evident, pentru Elveția și Serbia. Africanii au un singur punct, obținut după meciul spectaculos cu Serbia, 3-3, și au nevoie de victorie pentru a spera la optimi. Desigur, Elveția are cea mai mare șansă să prindă locul secund din Grupa G.

Dacă ne gândim că Brazilia nu va pierde contra Camerunului, atunci putem spune că Serbia - Elveția e meci direct de calificare. Sârbii sunt obligați să câștige, în timp ce elvețienii, care au 3 puncte, se pot mulțumi și cu o remiză aici.

Trei COTE de vineri pentru Super Mondial:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează