GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Werder Bremen - Monchengladbach: toate datele pentru pariori înaintea unui duel dezechilibrat din Bundesliga

Werder Bremen a reușit în victoria din runda precedentă, 1-0 la Freiburg, o prestație pe care, dacă ar fi repetat-o mai des în acest sezon, nu s-ar fi aflat în subsolul clasamentului.
Werder Bremen a reușit în victoria din runda precedentă, 1-0 la Freiburg, o prestație pe care, dacă ar fi repetat-o mai des în acest sezon, nu s-ar fi aflat în subsolul clasamentului.

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 15:52

Werder Bremen a reușit în victoria din runda precedentă, 1-0 la Freiburg, o prestație pe care, dacă ar fi repetat-o mai des în acest sezon, nu s-ar fi aflat în subsolul clasamentului. 

Marți, de la ora 21:30, primește vizita Borussiei Monchengladbach, echipă ce a fost învinsă sâmbătă acasă, 1-3 cu Leverkusen. În tur, Gladbach s-a impus cu 3-1 în fața lui Werder Bremen.

Surpriza de la Freiburg trebuie repetată

Werder a jucat foarte bine la Freiburg, surprinzându-și adversarul printr-o abordare curajoasă. Deși defensiva este punctul său slab, de data aceasta nu a primit gol, însă meritul e al întregii echipe, care a înțeles că jocul colectiv rezolvă atât problemele din apărare, cât și pe cele din atac. 

Se spune că primii apărători sunt atacanții și exact așa s-a întâmplat la Freiburg. Începând de la oamenii din ofensivă, toată lumea a făcut pressing, s-a alergat foarte mult iar disciplina tactică a fost exemplară. Bremen nu a ținut de minge, ci a cedat posesia adversarului, însă a fost periculoasă pe contraatac și a obținut astfel prima victorie din ultimele 8 etape. 

După acest rezultat, Werder s-a apropiat la 3 puncte de locul de baraj și la 6 puncte de poziția a 15-a, care are asigurat locul în și în ediția următoare a Bundesligii. 

Gladbach vine după o înfrângere

Gladbach nu a știut în prima repriză a disputei cu Leverkusen cum să facă față pressingului adversarilor. În fața unei formații care a stat foarte compact în teren și care a presat-o permanent în primele 45 de minute, Borussia a fost fără idei. În startul întâlnirii, după 15 minute, Leverkusen avea o posesie de 65% și un procentaj al paselor reușite de 91%, în vreme ce Gladbach nu reușea să țină aproape deloc de balon și înregistra un procentaj de 78% pase reușite!

Dar antrenorul Marco Rose a mutat la pauză, mergând pe un sistem cu 3 fundași, față de 4, câți folosise în prima parte. Mijlocul terenului s-a reechilibrat, iar elevii săi au egalat rapid. În cele din urmă au pierdut, scor 1-3, dar faptul că au găsit soluția pentru a se comporta onorabil, de la egal la egal, cu un adversar care părea că îi sufocă, s-ar putea să deschidă calea pentru rezultate mai bune în etapele următoare. 

În ultimele 9 etape, Gladbach a primit gol și a marcat de fiecare dată, semn că ne putem aștepta la un meci spectaculos și în partida de marți. 

Date statistice pentru Bremen - Gladbach

  • Până la întâlnirea cu Freiburg, Werder primise câte cel puțin două goluri în fiecare dintre ultimele 9 etape
  • În ultimele 9 etape ale lui Gladbach s-a marcat în ambele porți
  • 69% este procentajul meciurilor lui Gladbach cu minimum 3 goluri
  • Gladbach are al patrulea atac din Bundesliga, cu 53 de goluri
  • Werder nu a mai bătut-o pe Gladbach de 9 meciuri
  • Gladbach a câștigat ultimele 3 deplasări la Bremen
  • Gladbach a câștigat ultimele 3 deplasări din campionat, marcând de fiecare dată cel puțin 3 goluri
  • 8 din ultimele 9 partide de campionat ale lui Gladbach au bifat minimum 3 goluri
  • Werder a primit gol în 24 din cele 26 de etape jucate
  • Werder a primit gol în toate meciurile de acasă
  • În 12 etape disputate acasă, Werder a marcat de 9 ori 

Duel puternic în Bundesliga, Dortmund primește vizita celor de la Bayern

Citește mai multe știri despre pariuri:

Frankfurt - Freiburg: tot ce trebuie să știi înainte să pariezi

Leverkusen - Wolfsburg: Kai Hazvertz, 4 goluri în ultimele două partide + detalii pentru pariori

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close