GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Young Boys - ȚSKA Sofia: Pariu special direct din grupa CFR-ului! Cotă mare pentru un meci cu multe cornere

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 16:26 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 16:39

Young Boys - ȚSKA Sofia se joacă azi, de la 22:00, în etapa cu numărul trei din Europa League. Meciul din grupa CFR-ului vine cu o cotă neașteptat de bună pentru un pariu pe cornere.

Young Boys și ȚSKA Sofia au șansa să obțină prima victorie din grupele Europa League în meciul direct, asta după ce în primele două etape au adunat un singur punct.

Elvețienii de la Young Boys sunt principalii adversari ai CFR-ului pentru locul secund de calificare, asta dacă ne gândim că Roma își va respecta blazonul și va câștiga grupa, și pornesc cu prima șansă în meciul cu ȚSKA. Bulgarii au reușit surpriza în etapa trecută când n-au cedat pe ”Olimpico”, 0-0 cu Roma.

De cealaltă parte, Young Boys a bifat tot un egal, la Cluj, în fața CFR-ului, scor 1-1, dar elvețienii vor toate punctele în partida de azi pentru a debloca statistica și în dreptul victoriilor. 1,40 este cota pentru victoria lui Young Boys!

În cazul în care nu vreți să jucați ”1” solist, pariul oarecum normal la acest meci, putem încerca un pariu care să includă ambele echipe în joc. În primele două meciuri, Young Boys și ȚSKA Sofia au fost implicate în partide cu minimum 10 cornere, așa că sunt șanse importante să vedem multe lovituri de colț și în confruntarea directă.

PONT: Peste 9,5 cornere - cotă 1,70 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Trei meciuri de azi din Europa League în care vom vedea goluri multe! Ce cote bune putem prinde pe biletele de la pariuri

AS Roma - CFR Cluj: Ardelenii visează la un nou miracol pe ”Olimpico”. Trei cote mari pentru meciul de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează