GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri de azi din Europa League în care vom vedea goluri multe! Ce cote bune putem prinde pe biletele de la pariuri

sursă foto: lcfc.com
sursă foto: lcfc.com

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 14:17 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 14:37

Dacă e joi, e zi de Europa League! Azi, de la 19:55 și 22:00, se joacă meciurile din etapa a 3-a din EL, iar pariorii pot profita de câteva partide care se anunță foarte spectaculoase.

În runda cu numărul doi din Europa League am avut 14 meciuri în care s-au marcat minimum trei goluri, iar pentru azi am găsit cel puțin trei confruntări cu echipe ofensive unde ne putem aștepta la spectacol și, evident, la cel puțin trei reușite.

ANTWERP - LASK LINZ | COTĂ 1,63 - PESTE 2,5 GOLURI

Belgienii de la Antwerp, liderii grupei J, primesc vizita lui LASK Linz, formație aflată pe poziția a treia, la egalitate cu Tottenham. Antwerp vine după două succese la rând în grupă și are punctaj maxim (2-1 Ludogoreț, 1-0 Tottenham), în timp ce LASK merge cu moral bun în Belgia, după succesul spectaculos cu Ludogoreț, 4-3.

RIJEKA - NAPOLI | COTĂ 1,50 - PESTE 2,5 GOLURI

Napoli n-a fost cea mai ”darnică” echipă în primele două meciuri din Europa League, dar italienii merg acum în Croația, pe terenul lui Rijeka, formație care nu pune accent atât de mult pe zona defensivă. Rijeka a încasat cinci goluri în primele două meciuri, patru fiind ”bifate” săptămâna trecută, cu Alkmaar (1-4). Napoli e pe poziția a doua, la egalitate cu Sociedad, ambele cu trei puncte, și va veni să câștige pentru a nu-și complica viața în Grupa F.

LEICESTER - BRAGA | COTĂ 1,75 - PESTE 2,5 GOLURI

Partida dintre Leicester și Braga ne aduce cota cea mai mare pentru un pariu de ”peste 2,5 goluri”, asta deși vorbim despre formații care au fost implicate în meciuri cu goluri în primele două runde din Europa League. Leicester și Braga au punctaj maxim, șase puncte, dar și golaveraj identic, 5-1, iar întâlnirea directă ar putea decide echipa care va termina prima în grupă. ”Vulpile” vin după instrucția aplicată lui Leeds, 4-1, iar băieții lui Brendan Rodgers vor să închidă săptămâna perfectă cu un succes clar în fața portughezilor de la Braga.

Vezi și alte PONTURI de azi:

AS Roma - CFR Cluj: Ardelenii visează la un nou miracol pe ”Olimpico”. Trei cote mari pentru meciul de azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează