GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

1.000.000 LEI PREMII CASH! Prinde SuperPromoția de Paște!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 10:09 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 10:14

S-avem un SuperPaște! Asta ne dorim cu toții și Superbet pariază că vei face tot ce ține de tine să le oferi celor dragi amintiri frumoase în perioada acestei sărbători deosebit de importantă, una care înseamnă enorm pentru sufletul nostru.

Pentru pasionații de pariuri sportive, jocuri de cazinou și loto, printre care simțim că ești și tu, fiindcă în aceste momente parcurgi acest articol, Superbet a lansat promoția de Paște, în care există și premii garantate (Bonusuri Sport cu 3x Rulaj și Bonusuri Casino cu 1X rulaj), dar și premii cash în valoare de 1.000.000 de lei! Fă-ți cont online la Superbet.ro!

RULEZI, TE DISTREZI, ÎNCASEZI!

Simplu! Promoția ia în considerare orice joci la Superbet pe site și direct în aplicațiile de pariuri sportive și cazinou în perioada 29 aprilie - 3 mai. Trebuie doar să ai un rulaj cumulat de minimum 500 de lei bani reali.

JOCI ORICE VREI

Prinde cele mai mari cote pe evenimentele sportive din această perioadă, învârte rolele sloturilor care plătesc cele mai mari Jackpoturi, trage carte la mesele exclusive de Blackjack Live, pariază pe numerele tale favorite la ruletele live dar și pe numerele tale norocoase la extragerile loto. În universul Superbet, ai non stop șanse de câștig.

Iar promoția de Paște plusează, oferindu-ți posibilitatea de a obține suplimentar și bonusuri, dar și premii! 

PREMII GARANTATE

Este că e ceva ce te supermotivează? E și normal. Cu toții vrem mereu ceva extra, dincolo de experiența de joc și de câștigurile potențiale la care aspirăm. Ai toate detaliile acestei SuperPromoții aici.

1.000.000 LEI CASH

Mai mult! Absolut toți dintre jucătorii care îndeplinesc condiția de rulaj minim din perioada promoției vor intra la tragerea la sorți în care se împarte SuperMilionul! Da! 1.000.000 de lei cash, care va ajunge în conturile a 741 de câștigători norocoși!

Fiindcă pariurile sportive, jocurile de cazinou, pariurile pe numere la extragerile celor mai populare loterii internaționale implică și noroc. Trebuie să ții cont mereu de acest aspect și să joci mereu responsabil.

Hai să fim super! Vino și distrează-te și bucură-te de tot ce poți primi extra, din partea SuperIepurașului! Instalează-ți aplicațiile Superbet să poți juca relaxat, din orice loc vei fi în perioada sărbătorilor de Paște!

#SuperPromoție #SuperPremii #SuperMilion #SuperPaște

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum fosta soție a lui Ionel Ganea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează