GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

355 de rotiri gratuite în valoare de 284 de Lei te așteaptă azi la Live-ul lui Dan Capatos!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 15:47 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 16:00

Joia e ziua în care Dan Capatos ne arată live pe canalul de YouTube Superbet cele mai noi și mai atractive sloturi de pe platforma de casino online Superbet Games. De la ora 21:00 ne vedem cu toții la a 5-a ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos” pentru o nouă porție de 30 de minute de joacă, întrebări, comentarii și bună dispoziție pe care gazda noastră le-a pregătit pentru astăzi.

Superslotul zilei vine de la Pragmatic Play și este Sweet Bonanza Xmas, versiunea de Crăciun a celebrului și mult apreciatului Sweet Bonanza. Speciala de rotiri gratuite poate fi direct cumpărată fără a mai aștepta să vină în jocul normal așa că ne așteptăm la o seară plină de acțiune dar și de discuții savuroase alături de Dan.

Sweet Bonanza Xmas face parte din promoția Daily Prize Drops Weekly Tournament, în care o singură rotire fără miză minimă este suficientă să câștigi unul dintre premiile zilnice sau săptămânale. În fiecare zi se acordă 500 de premii dintre care cel mai mare este de 5000 de lei și în fiecare săptămână se acordă 1200 de premii cu premiul maxim fiind 50000 de lei.

Pasionații de sloturi care au cont pe platforma Superbet vor primi și de această dată premii în rotiri gratuite pentru întrebările adresate lui Dan sau pentru cele mai inspirate comentarii. Top 3 întrebări sau comentarii vor fi premiate cu 355 de rotiri gratuite la jocul zilei, Sweet Bonanza Xmas, în valoare de 284 de Lei, fără condiții de rulare.

Premii speciale există și pentru cei care nu au încă un cont pe platforma Superbet. Ei vor primi de la Dan linkuri de înregistrare cu pachete speciale de rotiri gratuite pe lângă bonusurile normale de bun venit. Și pentru ei bonusul special primit este unul fără condiții de rulare și constă în 355 de rotiri gratuite în valoare de 284 de Lei la slotul Sweet Bonanza Xmas.

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Da Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil #SweetBonanzaXmas

Începe competiția surprizelor frumoase: Superbet lansează ediția 2021 a SuperCalendarului de Crăciun!

Cardul Superbet a devenit și Cardul SuperPremiilor

Jackpot-ul Superbet de inimă neagră a ajuns la o sumă amețitoare de 5,760,658.07 Lei, nou record absolut în România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close