GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

A dat o megalovitură la Fortuna, cu Bonus Dublu!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 15:21

Ce poți să faci cu 10 lei? Dintr-o ofertă foarte bogată, a ales 22 de meciuri și pronosticuri simple, suficiente pentru a se încadra la Bonus Dublu, care îți dublează câștigul de pe bilet.

Este rețeta aleasă de un jucător Fortuna din Tunari, iar rezultatul este unul absolut spectaculos. A înmulțit cei 10 lei cu o cotă totală de 8.453 și a câștigat 145.285 de lei.

Strategie simplă, câștiguri imense

Peste 2,5 goluri, pauză sau final, "soliști" și "duble" sunt pronosticurile care au creat un bilet fabulos. Selecția a fost una diversă. 

Cu multă răbdare a "mers" prin campionatele din Kazahstan, Armenia, Norvegia, Austria, Polonia, Belgia, Azerbaidjan, Portugalia, dar și România, unde a mizat pe victoria Viitorului contra celor de la Voluntari. 

Așa cum își dorește orice antrenor, dar și orice jucător la pariuri, rezultatele au fost de partea lui. Performanța e cea care contează cel mai mult în fotbal, iar jucătorul Fortuna din Tunari a realizat ceva cu adevărat impresionant.

Rezultatele nu doar l-au susținut, ci l-au îmbogățit. Un jucător fericit și o lecție din care orice pasionat de pariuri sportive are de învățat.

Vezi AICI biletul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează