GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 17:42 / Actualizat luni, 22 martie 2021 17:42

Indiferent de ocupația pe care o ai, motivația profesională trebuie să existe întotdeauna, iar noi, Superbet, ne asigurăm de acest detaliu pentru toți pariorii noștri. Concursuri, premii și câștiguri sunt constant valabile în comunitatea noastră, iar primăvara aceasta a început cu o poveste de neuitat pentru un SuperJucător din Sărata-Monteoru. A lovit Jackpotul cel mare, iar peste 2.8 milioane de lei au zburat direct în contul lui. Află toate detaliile fericitei întâmplări și simte-te motivat să fii tu următorul câștigător. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și încearcă-ți și tu norocul!

O zi normală s-a transformat într-un vis!

Incredibil, nu? Ne aflam în data de 19 martie, o zi de primăvară destul de friguroasă pentru activități în aer liber. Într-o astfel de situație, un joc de sloturi părea o idee excelentă, iar jucătorii dedicați s-au pus pe treabă de cum a început ziua. Unii au câștigat mult, alții foarte mult, însă un singur jucător a fost sortit marelui câștig de 2.8 milioane de lei. Întâmplarea face ca unul dintre cele mai populare jocuri ale ofertei noastre să fi plătit suma cea mare. Cu o mână de 4 lei la Aloha Party, SuperJucătorul nostru a făcut peste 560.000 de euro în mai puțin de o secundă. O astfel de întâmplare pare desprinsă din filmele SF, însă e totul realitate, iar în perioada imediat următoare, pariorul nostru și-a ridicat fabulosul premiu. 

Alături de noi, ai mereu parte de surprize și SuperDistracție, iar câștigurile nu vor sta niciodată departe de jucătorii devotați. Sunt sigur că și tu meriți un premiu, motiv pentru care îți recomand să arunci o privire în oferta noastră de jocuri și să țintești către unul dintre jackpot-uri. Ce spui? Vezi aici oferta de jocuri și alege-l pe cel mai bune pentru tine!

Următoarea lovitură de grație se apropie!

Jackpot-ul de inimă neagră crește pe zi ce trece, ceea ce înseamnă că așteptăm un alt câștigător în orice clipă. De data aceasta, norocul poate să-ți surâdă ție, iar marele câștig să-ți aparțină. Fiecare jucător are șansa lui, totul ține de moment, răbdare și perseverență. Încrederea de sine e cea mai importantă, acesta fiind și motivul pentru care vrem să ne motivăm jucătorii cu cele mai rotunde câștiguri. Ia-ți inima în dinți și joacă-ți șansele la aparatul tău favorit. Vrem să te vedem pe lista celor mai mari SuperCampioni! Descarcă aici aplicația Superbet și joacă direct de pe telefonul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Primele 11 echipe visează la prima ligă, dar niciuna nu e sigură de play-off

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează