GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Adidași pentru fete – must-have-urile acestui an

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2023 15:25 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 15:25

Vrei să îi cumperi o pereche de adidași fetiței tale însă ți-a dori ca perechea aleasă să fie una la modă? Ți-ai dori ca adidașii să fie confortabili, ca fetița ta să se simtă la modă în orice ocazie? Printre adidașii în tendințe anul acesta se numără cei colorați dar și cei mai simpli. Citește rândurile de mai jos și vei afla care sunt adidașii must-have pentru fete anul acesta.

Adidași fete în culori fluo

Uită de modelele minimaliste de adidași fete. Adidașii în tendințe sunt colorați, în culori fluo sau albi complet. Sunt remarcabili, chiar și de departe. Dotate cu un design simplu și robust, aceste accesorii la modă sunt considerate cele mai importante din garderoba unei fete. Vei găsi modele colorate, în stilul pur al anilor 90 dar și adidași fete în culori flashy, ultra moderni.

Adidași fete albi

Adidași fete albi rămân cei mai populari pantofi sport ai momentului. Anul acesta nu doar pantofii sport clasici, cu design epurat sunt la modă ci și adidașii cu linii vintage. Adidașii pentru fete sunt ideali pentru un stil streetwear.

Adidași fete cu talpă groasă

Printre adidașii must-have ai acestui an se numără modele concepute cu talpă groasă din cauciuc. Fetița ta va adora să îi poarte alături de o rochie sau alături de o pereche de blugi pentru a adopta un stil vestimentar casual, relaxat. Aceste modele de adidași sunt confortabile și disponibile într-o mare varietate de culori. Alege culoarea preferată a fetiței tale și nu vei da greș cu o pereche de adidași cu talpă groasă.

Modele de adidași fete mixte

Acești adidași fabricați pe baza unei croieli fine, în tendințe, dispun de o formă originală, sunt realizați în general din piele sintetică. Sunt extrem de solizi și oferă picioarelor un confort optim. Sunt ușor de încălțat și de descălțat. Sunt atemporali și fetița ta îi poate purta cu aproape orice.  Se găsesc în culori mai mult sau mai puțin flashy.

Adidași înalți pentru fete

Extrem de apreciați de copii mai ales în sezonul rece deoarece le acoperă glezna și îi protejează de frig, adidașii înalți asigură un confort maxim picioarelor. Sunt în general fabricați dintr-un amestec de piele cu material sintetic.

Adidași fete din piele ecologică

Pentru a fi în ton cu moda optează pentru o pereche de adidași fete din piele ecologică. Aceștia sunt în tendințe și frumoși, pot fi în combinații de galben, albastru și gri închis.

Bucură-te de cele mai frumoase achiziții pentru fetița ta, apelând la aceste modele ideale, găsite pe piață actualmente. Ofertele variază în funcție de perioadă, șansele să găsești o pereche de adidași fete la un preț excelent sunt mari. Materialul predominant este plasa, motiv pentru care piciorușele fetiței tale pot respira în voie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează