GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

All in pe atac! Craiova - FCSB, derby-ul celor mai bune linii ofensive din campionat

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 11:09 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 11:10

Cu CFR Cluj scăpată din bătaia puștii, dar cu multe orgolii și resentimente la orizont, Universitatea Craiova - FCSBse joacă duminică, de la ora 20:30, în 90 de minute în care cele mai bune linii ofensive din campionatul intern trebuie să aducă trei puncte vitale în încercarea de a rămâne cât de cât aproape de "acceleratul" din Gruia. Al 27-lea meci direct în ultimii șapte ani îi va avea în prim-plan pe Ivan, Keșeru și Tănase, pe tinerii Markovic, Popescu și Stoica și va reprezenta întâiul duel direct între profesorul Reghecampf și ucenicul Petrea. 

Nu ai cont pe Superbet? Creează unul acum, ia bonusul de bun-venit și pariază inspirat!

59 de goluri împreună, dar Dan Petrescu zâmbește

Într-o competiție internă în care CFR Cluj a demonstrat, mai ales în domniile lui SuperDan, că defensiva e cea care, într-adevăr, te poartă spre laurii victoriei, Universitatea Craiova și FCSB pun preț în continuare pe… ofensivă. În 16 etape, oltenii au marcat de 29 de ori, suficient însă pentru 28 de puncte și un -14 față de CFR Cluj. Trebuie remarcat că cifra, una foarte bună, e ajutată de cele 15 goluri marcate în doar trei meciuri, cu Academica Clinceni (5-0), CS Mioveni (5-2) și Dinamo (5-0). Din punct de vedere statistic, trupa din Bănie joacă la două capete: opt meciuri de 3+, opt de 0-2 goluri!

Pentru oaspeți, ecuația e ceva mai simplă și gravitează în jurul dorinței patronului de a practica un fotbal ofensiv, direct, bazat pe posesie și multe ocazii de gol. Unele care au tot venit. Cu 30 de goluri, FCSB se laudă cu cel mai bun atac din competiția internă, are în CV-ul sezonului 2021/2022 un ireal 6-0 contra lui Dinamo în Marele Derby, dar, la fel ca adversara de duminică, se uită de jos la CFR-ul lui Petrescu.

De luat în calcul: 12 dintre precedentele 26 de meciuri directe s-au terminat cu cel puțin trei goluri marcate!

Ivan, cel mai eficient în acest sezon!

Actuala stagiune a adus multe răspunsuri la întrebări importante ale fotbalului românesc, iar pe plan individual l-a scos în față pe Andrei Ivan, jucătorul despre care Gică Craioveanu, ambasador Superbet, crede că are șanse mari să prindă un transfer important în 2022. Transformat complet odată cu venirea lui Reghecampf, Ivan a marcat opt goluri, suficient pentru locul al doilea în clasamentul golgheterilor (Jefte Betancor, de la Farul, a înscris de nouă ori), dar a mai oferit și alte două pase decisive. Cu zece goluri la care și-a adus contribuția, conduce clasamentul în care îl întrece pe Deac (cinci goluri marcate și patru pase decisive). Marchează Ivan și în poarta lui Andrei Vlad? Vezi Cotele Speciale Superbet și alege-ți favoritul!

Două dintre echipele care au pus accentul pe creșterea tinerilor în ultimii ani, Craiova și FCSB încep să culeagă roadele strategiei, iar alți trei jucători de atac pot fi trecuți deja la capitolul câștiguri în prima parte a stagiunii. Jovan Markovic s-a maturizat și a marcat de șase ori, devenind o opțiune inclusiv pentru naționala mare, în timp ce Octavian Popescu a confirmat impresia bună făcută sezonul trecut și a marcat de patru ori. Pe lângă ei îl adăugăm pe Ianis Stoica, autor a patru reușite, punctăm cu constanța lui Vladimir Screciu și ajungem la concluzia că Florin Bratu va sta cu ochii pe cel puțin patru jucători interesanți.

Profesorul își "ascultă" elevul loial

Craiova - FCSB presupune marea rivalitate dintre Oltenia și București, dintre patronii Rotaru și Becali și dintre jucători care s-au bătut de-a lungul anilor pentru titlul de campioană. Dar mai presupune și o premieră: "Ion Oblemenco" va fi scena pe care Laurențiu Reghecampf îl va înfrunta în premieră pe Anton Petrea din postura de adversar. Va fi al 51-lea meci pe care Petrea îl va conduce din postura de antrenor principal al celor de la FCSB, dar și primul moment în care i se va opune din punct de vedere tactic omului căruia i-a fost loial de-a lungul carierei. 

Petrea a îndeplinit rolul de secund al lui Reghecampf La Snagov, Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech, FCSB, Al-Wahda și Al-Wasl, iar acum e timpul să-și arate lui, fostului A1 și întregii lumi a fotbalului că orice elev e, la un moment dat, pregătit să-și întreacă profesorul. Pentru Reghe, Craiova - FCSB marchează o bornă emoționantă: după nouă ani va înfrunta din nou echipa cu care a atins Everestul carierei. În 2012, îi antrena la Chiajna pe Lucian Filip și Florin Niță și primea goluri de la Iliev și Martinovic. Acum trebuie să-i blocheze pe Tănase și Keșeru!                                                            

Cupa Davis 2021 | Djokovic sau "armata rusească"? Totul despre lupta pentru ultimul mare trofeu din acest an

Jackpot-ul Superbet de inimă neagră a ajuns la o sumă amețitoare de 5,760,658.07 Lei, nou record absolut în România!

SuperCâștig la SuperProno: Argentina – Brazilia fără secrete pentru 4 jucători. Câștig de 15.000 lei fiecare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close