GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperCâștig la SuperProno: Argentina – Brazilia fără secrete pentru 4 jucători. Câștig de 15.000 lei fiecare!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 11:01 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 11:01

Nu s-au grăbit, au studiat foarte bine una dintre partidele de foc ale fotbalului mondial, Argentina – Brazilia, și au răspuns corect la 4/4 întrebări de la SuperProno, concursul Superbet pentru pariori SuperInspirați. 

Pe parcursul întregului meci, emoțiile creșteau exponențial pentru cei 4 SuperJucători. Vedeau cum predicțiile lor devin, una după alta, realitate. 

Brazilia și Argentina sunt neînvinse în preliminariile pentru Cupa Mondială și ambele au reușit calificarea la turneul final din Qatar. Un astfel de SuperMeci, denumit simbolic și perla coroanei din fotbalul continentului sud-american, nu putea să lipsească din SuperProno. Regăsești mai jos întrebările care nu au reprezentat un mister pentru jucătorii norocoși Superbet:

Cine va câștiga partida? Argentina / Egal / Brazil

Câte cornere vor fi în meci? Slider 0 până la 13+

Câte cartonașe galbene vor fi date în meci? Slider 0 până la 10+

Câte ofsideuri vor fi în meci? Slider 0 până la 7+

Astfel, cei 4 au știut că duelul dintre titanii fotbalului mondial se va încheia cu un egal (0-0). 7 cornere au fost acordate în meci, acesta fiind și răspunsul ales de SuperCâștigători. 7 cartonașe galbene și 1 ofside au mai ales fericiții câștigători, iar rețeta pentru un SuperCâștig de 15.000 de lei cu rulaj 1x a fost completată cu succes.

Printre fazele lui Messi și Neymar, printre emoțiile celor 5 șuturi pe poartă înregistrate de-a lungul meciului, printre cele 42 de faulturi și 58 de deposedări, meciul a fost unul fără secrete pentru cei 4 câștigători de la SuperProno.

Pe lângă SuperCâștigul adjudecat de 4 norocoși cu 4/4, 281 de jucători au pus mâna pe un bonus de 250 lei cu 3 răspunsuri corecte, iar 7.121 dintre ei au primit 10 lei fiecare, cu 2 răspunsuri corecte.

Dacă vrei să îți încerci și tu norocul, următoarea rundă SuperProno va avea ca star meciul Inter – Napoli. 

SuperProno oferă premii totale în valoare de 200.000 de lei pe rundă, sub forma unor bonusuri, cu rulaj 1x. Suma se împarte în felul următor:

• 70.000 de lei – două răspunsuri corecte;

• 70.000 de lei – trei răspunsuri corecte;

• 60.000 de lei – patru răspunsuri corecte.

În funcție de numărul participanților care se încadrează la un anumit prag, suma alocată fiecărui număr de răspunsuri corecte se împarte între câștigători.

Sloturi + Bingo = Love = Slingo

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează