GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Alt sezon, aceeași întrebare: continuă hegemonia lui Juventus? Pariază la Superbet pe campionatul italian!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 17:30 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 17:30

În acest weekend se reia și campionatul italian, care, la fel ca în ultimii ani, pleacă la drum cu aceeași întrebare: poate fi oprită hegemonia lui Juventus? Și dacă da, cine o poate face? 

Deși a cucerit al nouălea Scudetto consecutiv la finalul sezonului trecut, „La Signora” nu a convins și a arătat multe slăbiciuni. Succesul bianconerilor s-a datorat și incapacității rivalelor de a profita de problemele formației torineze. Nu a fost așadar o surpriză faptul că Maurizio Sarri a fost demis, mai ales în contextul unei noi dezamăgiri în Champions League, acolo unde capitala Italiei a fost eliminată încă din optimile de finală, de Olympique Lyon. 

Deschide cont la Superbet și primește bonusul de bun venit!

A surprins însă numirea ca antrenor a unui debutant absolut. Sigur, unul cu nume, Andrea Pirlo, dar fără pic de experiență pe bancă. Fostul mijlocaș nu mai pregătise pe nimeni înainte și fusese pus la echipa U23 a clubului cu doar o săptămână înainte de a-l înlocui pe Sarri. Pariul piemontezilor s-ar putea dovedi unul riscant în tentativa de a obține al 10-lea titlu la rând. Cu siguranță, este unul dintre punctele de interes ale noului sezon. Dar nu și singurul. 

Așadar, 5 lucruri de urmărit în noua ediție de Serie A. 

Va rămâne Juventus principala forță a Italiei și cu Pirlo antrenor?

Pe hârtie, Juventus rămâne principala favorită la titlu și în acest sezon. În ciuda sincopelor din stagiunea precedentă și a unui lot cu o medie de vârstă ridicată, „Bătrâna Doamnă” rămâne cea mai puternică la start. Rămâne de văzut dacă va fi suficient, în condițiile lipsei de experiență de pe bancă. Pirlo este o mare necunoscută ca antrenor și, chiar dacă de-a lungul carierei de jucător s-a aflat în permanență sub presiune, munca de tehnician înseamnă altceva. 

Cine va fi campioană în Serie A? Pariază la Superbet!

Cea mai îndreptățită contracandidată a bianconerilor pare să fie Inter Milano, vicecampioana sezonului trecut. Antonio Conte, încrederea acumulată în stagiunea precedentă, în care a jucat și finala Europa League, păstrarea principalilor jucători și transferul lui Achraf Hakimi sunt principalele argumente ale nerazzurrilor.  

Câștigă Cristiano în sfârșit titlul de golgheter și în Serie A?

Cristiano Ronaldo se pregătește de al treilea sezon în Italia, iar la nivel personal principalul obiectiv îl reprezintă titlul de golgheter. În stagiunea precedentă, starul portughez a marcat 31 de goluri, un număr impresionant, dar insuficient pentru a-l depăși pe Ciro Immobile, care a înscris de 36 de ori și a câștigat Gheata de Aur. 

La 35 de ani, după ce a fost golgheter atât în Premier League, cât și în La Liga și după ce a devenit primul fotbalist european cu peste 100 de goluri la națională, Ronaldo vrea să-și completeze incredibilul palmares cu piesa lipsă. 

La Superbet, ai cele mai bune cote pentru câștigătorul titlului de golgheter în Italia!

Rivalitatea Inter-Milan 

În ultimii ani, Inter și-a dominat rivala locală. Nu doar din punct de vedere al clasamentului, ci și în duelurile directe: Milan e fără victorie în precedentele 8 Derby della Madonnina din Serie A (a obținut doar 3 egaluri). Însă „Diavolul” a terminat în forță sezonul trecut, a obținut semnătura unuia dintre cei mai talentați tineri jucători italieni, Sandro Tonali, și, cu un Zlatan Ibrahimovic care își ascunde excelent cei aproape 40 de ani, amenință supremația nerazzurrilor în oraș. 

Milan are ca obiectiv clar clasarea în Top 4 și revenirea în Champions League, însă e pregătită să profite de orice pas greșit al celorlalte echipe, în special Inter, pentru a încerca mai mult. Dintr-o rivalitate adevărată între milaneze poate să apară o adversară adevărată pentru Juve în lupta la titlu. 

Confirmă Lazio și Atalanta sau Napoli și Roma revin în prim-plan?

Lazio a făcut un sezon 2019/20 remarcabil, mai ales înainte de pandemie, și a intrat inclusiv în discursul legat de Scudetto, dar a pierdut teren pe final și s-a mulțumit doar cu prezența în Champions League. Atalanta a impresionat în UCL, unde a fost la doar câteva secunde de semifinale, și a terminat din nou pe podium în Serie A. Pentru ambele formații, e un campionat în care trebuie să confirme rezultatele excelente. 

Mai ales că Napoli și Roma nu concep un nou sezon ratat, ceea ce înseamnă să rămână încă o dată în afara locurilor de Liga Campionilor. În același timp, e interesat de urmărit dacă echipe din „linia a doua”, precum Sassuolo, Fiorentina, Cagliari ori Torino, vor avea forța de a amenința cele 7 forțe ale Italiei în lupta pentru Europa. 

Pariază pe prima etapă din Serie A, la Superbet!

Câte nou-promovate vor rămâne în Serie A?

În precedentele trei sezoane, două dintre cele trei nou-promovate s-au întors în Serie B. O statistică ce confirmă prăpastia valorică dintre primele două ligi ale Italiei. 

În această ediție de campionat, din liga a doua au venit Crotone, Benvento și debutanta absolută Spezia. Primele două au mai jucat în Serie A în istoria recentă, însă au rezistat doar două sezoane, respectiv unul singur. Și acum misiunea lor se anunță extrem de grea. 

Cine retrogradează din Serie A? Descoperă oferta Superbet!

La final, să amintim că noul sezon din Italia va avea la start nu mai puțin de 6 jucători români, cei mai mulți din ultimii ani. Ciprian Tătărușanu s-a întors în Serie A, la Milan, Răzvan Marin încearcă să-și dea un restart la Cagliari, iar Denis Drăguș s-a transferat sub formă de împrumut la Crotone. Ei s-au alăturat grupului aflat deja acolo: Ștefan Radu (Lazio), Vlad Chiricheș (Sassuolo) și Ionuț Radu (Inter). 

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe Serie A!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe meciurile din Serie A! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Se conturează o finală Djokovic - Nadal la Roma. Azarenka poate fi un pericol pentru Halep. Pe cine pariezi?

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează