GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Se conturează o finală Djokovic - Nadal la Roma. Azarenka poate fi un pericol pentru Halep. Pe cine pariezi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 16:44 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 16:44

Principalul turneu pe zgură înainte de Roland Garros, cel de la Roma, și-a consumat primele două tururi și chiar dacă majoritatea celor mai importanți jucători au apucat să joace doar o dată, având parte de bye în prima rundă, ne putem o forma părere despre ceea ce urmează să se întâmple.

În competiția masculină, ceea ce s-a întâmplat până acum confirmă faptul că o finală între primii doi jucători ai lumii, Novak Djokovic și Rafael Nadal, este tot mai probabilă. La feminin, cele mai multe valori par concentrate pe prima jumătate de tablou, acolo unde se află și Simona Halep, dar și Victoria Azarenka, cea care pare că a venit cu intenții serioase în capitala Italiei, după finala pierdută la US Open.

Deschide cont la Superbet și bucură-te de cea mai bună ofertă pe tenis!

Două românce rămase în turneu

România a rămas la Roma cu două reprezentante. Este vorba despre Simona Halep, la simplu, și Raluca Olaru, la dublu, probă în care evoluează alături de germanca Anna-Lena Friedsam. Intrată pe tablou din calificări, Irina Begu a fost învinsă în turul secund de Johanna Konta, în timp ce perechea Simona Halep / Monica Niculescu a pierdut, de asemenea, în runda secundă, la dublu. Totodată, la dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost eliminați finaliștii de la US Open, Wesley Koolhof și Nikola Mektic.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, aceasta a început ezitant, cu o victorie în fața italiencei Jasmine Paolini, cu 6-3, 6-4, într-un meci mai dificil decât o arată scorul. Nu este însă prima dată când cea mai bună jucătoare a României debutează astfel într-un turneu. S-a întâmplat să aibă parte de partide mult mai dificile la începutul întrecerilor de la Dubai și Praga și a sfârșit prin a ridica trofeul la final.

Halep are, în acest moment, zece victorii consecutive în circuit și poate deveni cu adevărat favorită la trofeu, pe măsură ce turneul va avansa și își va intra în ritm. Adversara sa din turul al treilea va fi Dayana Yastremska, o jucătoare extrem de agresivă, în fața căreia Simona va trebui să aibă un serviciu mai bun decât contra lui Paolini.

Pariază pe Simona Halep, principala favorită la Roland Garros!

Prima jumătate este însă una destul de echilibrată, astfel că a doua jucătoare a lumii va avea parte de suficiente teste dificile în cazul în care va ajunge în finală. Pe sfert, aceasta ar urma să se încrucișeze cu Elena Rybakina, kazaha pe care a învins-o greu în finala de la Dubai.

Semifinala din jumătatea inferioară a tabloului ne poate oferi un duel între Simona Halep și una dintre Victoria Azarenka, Garbine Muguruza și Johanna Konta. Belorusa se confruntă cu Daria Kasatkina în turul trei, în timp ce celelalte două se întâlnesc în meci direct.

Finalistă la US Open, Azarenka joacă la Roma după ce a primit un wild-card pe care la solicitat atunci când nu se gândea că va ajunge să joace pentru trofeul de la New York. Deși mulți se gândeau că aceasta a venit în Italia pentru a onora invitația primită, Vika pare să aibă alte planuri. A învins-o în primul tur pe Venus Williams, după care a trecut cu 6-0, 6-0 de Sofia Kenin. Este clar, mai ales după ce nu a cedat niciun game contra campioanei de la Australian Open, că Azarenka se află aici pentru a realiza o performanță prin care să facă uitată înfrângerea cu Naomi Osaka din ultimul act din Statele Unite.

În jumătatea a doua, principalele jucătoare sunt Karolina Pliskova, Elina Svitolina și Elise Mertens. N-ar trebui însă neglijate nici Marketa Vondrousova, Polona Hercog sau veterana Svetlana Kuznetsova.

Nadal a revenit în forță

După ce nu a mai evoluat deloc de la începutul lunii martie, atunci când cucerea titlul la Acapulco, Rafael Nadal s-a întors în forță în circuit. Cel mai bun jucător pe zgură din istorie l-a distrus în primul său meci, cu 6-1, 6-1, pe Pablo Carreno Busta, cel care săptămâna trecută juca semifinală la US Open, fază în care l-a condus chiar cu 2-0 la seturi pe Alexander Zverev.

Chiar dacă mai există câteva lucruri de reglat în jocul său, Nadal pare să aibă ce îi trebuie, după perioada în care s-a pregătit la academia sa, pentru a ajunge cât mai departe la Roma. Urmează un duel cu Dusan Lajovic, în turul al treilea, după care s-ar putea reîntâlni cu Diego Schwartzman. Argentinianul i-a pus constat probleme spaniolului, însă nu a reușit niciodată să-l învingă în nouă partide.

Ai LIVE Stream și cele mai bune cote la turneul din capitala Italiei, pe site-ul Superbet și în aplicație!

În semifinale, Nadal s-ar putea întâlni cu jucători precum Denis Shapovalov sau Grigor Dimitrov, care, în mod normal, n-ar trebui să-i dea mari emoții pe zgură.

În jumătatea superioară, Novak Djokovic pare să aibă drum liber spre finală. Cu o mare dorință de victorie, după ce a fost descalificat de la US Open, sârbul a început cu un succes clar în fața lui Salvatore Caruso, iar acum urmează să se dueleze cu prietenul și conaționalul său Filip Krajinovic.

În drum spre finală, Nole poate întâlni fie jucători care îi sunt net inferiori din punct de vedere al experienței, precum Lorenzo Musetti sau Casper Ruud, fie sportivi puternici, care excelează în special la serviciu, cum ar fi Matteo Berrettini sau Marin Cilic. În mod normal, ultimii doi aminitiți n-ar trebui să-i pună mari probleme pe zgură jucătorului care are probabil cel mai bun retur din circuit.

Dacă lucrurile se desfășoară conform calculelor hârtiei, Djokovic și Nadal se vor întâlni pentru a șasea oară în finala de la Roma și pentru a doua oară la rând. Anul trecut, Rafa a reușit să câștig titlul pentru a noua oară în capitala Italiei și pentru a treia oară după un ultim act disputat contra lu Nole.

În acest an, la Roma, vineri se vor desfășura abia meciurile din turul al treilea, continuând sâmbătă cu sferturile de finală, duminică cu semifinalele, în timp ce finalele vor avea loc abia luni.

Descoperă SuperSocial, noua experiență Superbet, unică în România, din meniul principal al aplicației pentru iPhone și Android!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe tenis! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează